Game of Thrones'ta Kızdıran Sahne (Spoiler İçerir)

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Game of Thrones, öyle ya da böyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü dizinin 5. sezonu tam gaz devam ederken yayınlanan son bölümdeki bir sahne gündeme oturdu. Psikopat Ramsay Bolton ile evlendirilen 15 yaşındaki Sansa karakterinin düğün gecesinde yeni eşi tarafından tecavüze uğraması ABD'yi ayağa kaldırdı.

Demokrat Senatör Claire McCaskill tepkisini Twitter hesabından ''Bu iğrenç bir sahne, bu diziyle işim bitmiştir'' notuyla paylaştı. Sosyal medyada bu sahneye kullanıcılar da adeta ateş püskürdü. Yorumlar genelde, ''Dizi hiç bu kadar rahatsız edici olmamıştı'' noktasında birleşti.

Dizinin ünlü yazarı George R.R. Martin ise sahnelerde bir problem olmadığını söyledi.

Sansa 15 yaşındaysa bende 5 yaşındayım o zaman

Ne etmişler Leydi Sansa'ma
bnm ffavorim mycella
karakteri canlandıran kız 15 yaşında şu an 25 yaşını düşünemiyorum @Çiğdem- çatlamaktan evden çıkamaz

Sansa 15 yaşında mıymış? 😱
Sansa 15 yaşındaysa bende 5 yaşındayım o zaman
bilgilenin azıcık

http://www.popsugar.com/entertainment/How-Old-Characters-Game-Thrones-34677892#photo-34677899

Benimde favorim Mycella 22 yaşında filan ortalığı yıkar geçer

Sansa'yı göremedim orda
Ne ortalığı yıkması ya

Cersie nin gittiği cadı bölümün başında 3 tane altın saçlı çocuğun olacak ve 3'ünü de kaybedeceksin ölecekler demişti.Bu kzın da sonu yakın.

Bir de sinir herif Ramsey ile birlikte olmuş,
Lord Boalish ile olsa yine gam yemeyeceğim.

5 sezon boyunca hep izledim ama bu sezon en durgun ve en sevmediğim sezondu. Sansaya bu yapılmayacaktı. 6. bölümü izlerken çok iyi başlamıştı ama o son sahne beni yıktı.

Ben dizide değil gerçekte ortalığı yıkar dedim
Tamam sustum.

hep boşş gürültü bence birisinin cesetinin yanında cinsel ilişki sahnesi olmuştu ve yine ayağa kalkmıştı bunlar izleyemecez diye sonra nasıl izledilerse şimdide izlerler benim gibi kitabını okuyun sadece hiç izlemeyin

Daha önce dizide ki karakterlerin kitaptan 1-2 yaş ileride olduğu ile ilgili bir bilgi okumuştum. Kitapta Sansa 15 yaşında dizide 17 olması lazım.
Ayrıca evlenmisler yani çokda Normal. Adam sert seviyor belki.

Daha önce dizide ki karakterlerin kitaptan 1-2 yaş ileride olduğu ile ilgili bir bilgi okumuştum. Kitapta Sansa 15 yaşında dizide 17 olması lazım.
Ayrıca evlenmisler yani çokda Normal. Adam sert seviyor belki.
Lord Boalish olsa neyse de bunla olmamış,tam bir sinir

Ne bu be, nerde 15 yaşında
Deanerys 13-14 yaşında Khal ile cinselliğin doruklarına mı ulaştı?

Arya kaç yaşında kayboldu?

Jon hele çok saçma

Sarı sarı Myrcella benim.

Daha ismini doğru yazamayan kişiler atlamasın rica edeceğim.
)