Game Of Thrones'da En Uzun Süre Rol Alan Karakterler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,469
Puanı
1,061
6 sezonu ve 60 bölümü geride bırakan Game Of Thrones'ta en fazla izlediğimiz karakterler belli oldu.

Listenin ilk sırasında Tyrion Lannister bulunuyor. Peter Dinlage'nin canlandırılan Tyrion, 293 dakika 30 saniye ile en sık gördüğümüz karakter oldu. Peter Dinklage 54 bölümle en fazla sayıda bölümde oynayan oyuncu da oldu.

Listenin 2.sırasında öldürmeyen Lord of Light öldürmez denilen Jon Snow bulunuyor. Kit Harington'ın canlandırığı karakter dizide 268 dakika 15 saniye gözüktü.

Gönlümüzün kraliçesi Khaleesi, 221 dakika 30 saniyeyle 3. sırada iken Cersei Lannister 201 dakika saniye ile 4. sırada. Birbirine tamamen zıt kardeşlerden Sansa Stark 5. ; Arya Stark ise 6. sırada.

1. Tyrion Lannister
  2. Jon Snow
  3. Daeneyers Targaryen
  4. Cersei Lannister
  5. Sansa Stark
  6. Arya Stark
  7. Jaime Lannister
  8. Theon Greyjoy
  9. Samwell Tarly
  10. Jorah Mormont
game-of-thrones-spread-04242.jpg

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @OzaN @Aserat @cookies @cevaa @Tolstoyevski @38AhmetKK
@Forumdash @Yiğitt @Doğu @MEnes @MelankoliK

Hep Khalesi'yi gösterseler de olurdu :)
Bu sezon Karga çocuğu merak ediyordum ne olacak diye onu da çok az gösterdiler.

Genel olarak tahmin edilebilir bir liste olmuş. Khaleesi'nin sahneleri dizinin ilk sezonlarında açık ara bana en çok keyif veren sahnelerdi ama son iki sezondur diğerleriyle aynı ve yer yer sıkıcı olmakta.

Sam'in bu kadar önde olması ve özellikle son sezonunda "bu adam niye var" tepkilerini çok duymuştum. Bana hiç sıkıcı gelmedi onun sahneleri ama şöyle bir teori varmış, dizinin sonu ile ilgili: (bence çok büyük spoiler değil ama istemeyen bakmasın)
Dizinin başlangıç jeneriğinde en başta bir usturlap görüyormuşuz. Bu normalde zamanı ölçen bir aletmiş ama GoT dünyasında tarihi olaylar da not alınıyormuş. Neyse jeneriğin devamında üç resim görüyoruz. Valyria Kıyameti, 3 başlı bir ejderhaya saldıran kurt, geyik ve aslan resmi, geyik resmi. Sam'le ne alakası var bunların diyorsunuz herhalde? Sam'in kütüphane sahnesinde tavanda bir usturlap varmış. Ve dizinin sonunda aslında her şeyi Sam üstattan dinliyormuşuz. Belki böyle bir son için Sam'e bu kadar sahne verilmiş olabilir. Kaynak, söylemicem.

Bu listeyi bölüm sayılarına bakarak sürekli kendi başıma incelerdim İmdb'de. :) Burada dakika dakika bölünmesi güzel olmuş. :) Ben dizinin her karakterine eşit mesafedeyim şahsen. Ne favorim var ne nefret ettiğim Tyrion reis dışında tabi. :A

Ha bir de Khaleesi'ye bu kadar güvenmeyin derim. Bu kadar dağlara çıkartılan bir karakter hiç olmadı şimdiye kadar bu dizide. Elbet onun da zayıf noktası olacaktır. Kolay bir zafer alacağını hiç sanmıyorum. Kitaplardaki Euron olsa inancım tam olurdu ama dizide çok kötü işlemelerine rağmen yine de ondan bir şeyler bekliyorum. :)

Genel olarak tahmin edilebilir bir liste olmuş. Khaleesi'nin sahneleri dizinin ilk sezonlarında açık ara bana en çok keyif veren sahnelerdi ama son iki sezondur diğerleriyle aynı ve yer yer sıkıcı olmakta.

Sam'in bu kadar önde olması ve özellikle son sezonunda "bu adam niye var" tepkilerini çok duymuştum. Bana hiç sıkıcı gelmedi onun sahneleri ama şöyle bir teori varmış, dizinin sonu ile ilgili: (bence çok büyük spoiler değil ama istemeyen bakmasın)
Dizinin başlangıç jeneriğinde en başta bir usturlap görüyormuşuz. Bu normalde zamanı ölçen bir aletmiş ama GoT dünyasında tarihi olaylar da not alınıyormuş. Neyse jeneriğin devamında üç resim görüyoruz. Valyria Kıyameti, 3 başlı bir ejderhaya saldıran kurt, geyik ve aslan resmi, geyik resmi. Sam'le ne alakası var bunların diyorsunuz herhalde? Sam'in kütüphane sahnesinde tavanda bir usturlap varmış. Ve dizinin sonunda aslında her şeyi Sam üstattan dinliyormuşuz. Belki böyle bir son için Sam'e bu kadar sahne verilmiş olabilir. Kaynak, söylemicem.
Kaynağı Turgut Uç. :A :A

jon snow haricinde listede pek sorun yok snow u da ölü sayıyoruz uzatmaalrı oynuyor yuvarlak şahıs :)