Game Of Thrones Taht Oyunlari Hafta İçi Hergün 00:30 Star'tv De

Yine +18 bir dizi
Spartacus kadar olmasa da bu dizide iyi oranlar alacaktır...

Yine +18 bir dizi
Spartacus kadar olmasa da bu dizide iyi oranlar alacaktır...

game of thrones avrupada daha çok izleniyor en çok indirilen ve %45 izlenme oranlari alan bir dizi spartacus %38lerde game of thrones daha basarili olacaktir haftaya pazartesi baslio

Bir müthiş dizi daha, Spartacus'ü izleyemiyorum bunu ise izlerim

game of thrones avrupada daha çok izleniyor en çok indirilen ve E izlenme oranlari alan bir dizi spartacus 8lerde game of thrones daha basarili olacaktir haftaya pazartesi baslio

Dediğin gibi Avrupa'da daha fazla izleniyor burası Türkiye
Türkiye'de Spartacus'dan daha iyi gideceğini düşünmüyorum...

Star'dan yine iyi bir hamle. Reyting olarak Spartacus'ten daha kötü gider çünkü Game Of Thrones daha karmaşık ve aksiyonu daha az bir dizi.

Benim şahsi fikrime göre Spartacus'tan daha iyi bir dizi.

Star'dan yine iyi bir hamle. Reyting olarak Spartacus'ten daha kötü gider çünkü Game Of Thrones daha karmaşık ve aksiyonu daha az bir dizi.

Benim şahsi fikrime göre Spartacus'tan daha iyi bir dizi.

bende daha fazla izlenecegini tahmin ediyorum tr altyazı secenegi olursa çok çok daha iyi olur tv altyazılı izlemek gibisi yok

ab ilk 20 girer iyi bir hamle

diziyi izledim güzel dizi ama Türkiyede izlenmez ilk 100 e bile girmekte zorlanır...

diziyi izledim güzel dizi ama Türkiyede izlenmez ilk 100 e bile girmekte zorlanır...

o saate eklenen dizi hertürlü girer star o saate izleyici kitlesi var

örnegin cs.newyork spartacus 20 share aliyolar

total ilk 30 ab ilk 20 girer bence dizi mükemmel izleyicileri ekranlara kilitler kesin gibi ab ilk 20 çok büyük beklenti içersine girdim total ilk 30 ab ilk 20 ins tutar izleyecegim izledim ama bidaha izlicem

Bence Türkçe dublaj izlemeye hiç bulaşma

Star TV kanalı, gece kuşağını iyi hamleler yapma peşinde. İlk başta Spartacüs'ü ve şimdi Game Of Thrones yani Türkçe ismiyle Taht Oyunları Star TV ekranlarında.
Spartacüs iyi oranlar alıyordu ama bakalım Game Of Thrones da iyi oranlar alacakmı...

spartacus tam türk halkına hitap eden bir diziydi,game of thrones 4. bölümündeyim full konuşmayla geçiyor en azından ilk bölümlerde konuyu anlatması gerekirdi.

altyazi varmi die bakıcam tv bakabiliyorsun altyazı yoksa izlemem büyük ihtimal

Star altyazı hizmeyi vermiyor bildiğim kadarıyla, aslında hiç bir kanal vermiyor galiba.

Cnbc-e ve e2'de orjinal dilinde izleme şansın oluyor ama onlar da altyazı vermiyor.

Vayyy be şimdi gördüm şaşırdım
hafta içi hergün çıkarsa 2 hafta da biter dizi ne anladım bu işten