"Game of Thrones", "Silicon Valley'' ve ''Veep''in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
"Game of Thrones", "Veep" ve "Silicon Valley''in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

452afa8d9ad64aa3ca414c4187e0f93f-150x150.jpg

HBO sevilen dizileri Game of Thrones, Veep ve Silicon Valley‘in yeni sezon başlangıç tarihlerini açıkladı.

Kanaldan yapılan açıklamaya göre, Game of Thrones 10 bölüm sürecek altıncı sezonu ile 24 Nisan akşamı saat 21.00-22.00 saatleri arasında, Silicon Valley 10 bölüm sürecek üçüncü sezonu ile yine aynı akşam saat 22.00-22.30 saatleri arasında, kanalın bol ödüllü dizisi Veep ise yine 24 Nisan akşamı 10 bölüm sürecek beşinci sezonu ile 22.30-23.00 saatlerinde peş peşe yayınlanacaklar.

CYJ6bObWwAAhw1j.jpg

CYJ6bN3WkAAjfo4.jpg

CYJ6bOLWcAAQ0GI.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

game of thrones baharda çiçekler gibi açacak sabırsızlıkla bekliyoruz diziyi :)
sikonlu valiyi ben ikinci bölümde falan bırakmıştım sanırım @sürgünüm le @OzaN ın bayıldıkları soğuk bir dizi başlamasada üzülmeyiz :)
veep de sanırım @xemrexxx ile @Harunnn60 un dizisi ? :)

@Çiğdem- bak senin baharda başlayacak dizin yokmuş gel şu game of thrones u birlikte izleyelim aynı koltukta :)

sikonlu valiyi ben ikinci bölümde falan bırakmıştım sanırım @sürgünüm le @OzaN ın bayıldıkları soğuk bir dizi başlamasada üzülmeyiz :)

@Çiğdem- bak senin baharda başlayacak dizin yokmuş gel şu game of thrones u birlikte izleyelim aynı koltukta :)
Geçtiğimiz yıl gibi 3-5 bölümü internete sızdırılır mı onun merakı içerisindeyim. :) Silocon Valley'i değil de, Fresh Off The Boat'ı sevebileceğini düşünüyorum ona baksana müsait bir zamanında. :)

Geçtiğimiz yıl gibi 3-5 bölümü internete sızdırılır mı onun merakı içerisindeyim. :) Silocon Valley'i değil de, Fresh Off The Boat'ı sevebileceğini düşünüyorum ona baksana müsait bir zamanında. :)

fresh of boat un ilk sezonundan epey bir bölüm izlemiştim alt yazı bir türlü çıkmadığı için bırakmak zorunda kalmıştım :)
got un internete önceden sızdırılması hiç hoş olmuyor her hafta tadında izlemek lazım got gibi bir diziyi toptan yayınlarlarsa bir günde tüketiyoruz ondan sonra bir yıl boyu bekleki yeni bölüm çıksın umarım sızdırılmaz :)

Veep'in bölümleri yarım yamalak internet sitelerinde. :D Bende başlamaktan vazgeçtim. :)

fresh of boat un ilk sezonundan epey bir bölüm izlemiştim alt yazı bir türlü çıkmadığı için bırakmak zorunda kalmıştım :)
got un internete önceden sızdırılması hiç hoş olmuyor her hafta tadında izlemek lazım got gibi bir diziyi toptan yayınlarlarsa bir günde tüketiyoruz ondan sonra bir yıl boyu bekleki yeni bölüm çıksın umarım sızdırılmaz :)
Sen geçtiğimiz sezon GoT'u izlerken forumda yoktun galiba? Dizinin 5. sezonunu izledin mi? Eğer izlediysen sızdırlan bölümleri toplu halde mi izledin yoksa hafta hafta bekledin mi? kafamda deli sorular...

Sen geçtiğimiz sezon GoT'u izlerken forumda yoktun galiba? Dizinin 5. sezonunu izledin mi? Eğer izlediysen sızdırlan bölümleri toplu halde mi izledin yoksa hafta hafta bekledin mi? kafamda deli sorular...

tüm yorumlarım orda ilgili sayfada duruyor :)
sızdırılan bölümleri topluca izlemedim tek tek izledim her hafta bir tane şeklinde zaten sızdırılınca her hafta ben bir bölüm oynuyormuş gibi izleyeceğimi söylemiştim sonra dizibox damıydı hangi sitedeydi tam emin değilim ama tam onlarda benim kafa dengiydi her hafta bir bölüme altyazı hazırladılar :) benim açımdan süper oldu :)

tüm yorumlarım orda ilgili sayfada duruyor :)
sızdırılan bölümleri topluca izlemedim tek tek izledim her hafta bir tane şeklinde zaten sızdırılınca her hafta ben bir bölüm oynuyormuş gibi izleyeceğimi söylemiştim sonra dizibox damıydı hangi sitedeydi tam emin değilim ama tam onlarda benim kafa dengiydi her hafta bir bölüme altyazı hazırladılar :) benim açımdan süper oldu :)
Hani yorumların nerede göremedim de? (b) https://fav10.net/forum/threads/game-of-thrones-5-sezon-yorumları.245678/page-12

veep mi ilk kez duydum:D

Heyt be yayın akışına bak. Muhteşem üçlü. :):)

Bekliyoruz üçünü de yalnız biz 1 Nisan haftasına alışmıştık 24 Nisan biraz geç mi oldu ne? :)