Forumdash post: 1434532' Alıntı:Çok güzel olmuşSanırsın hepsi birbiriyle can ciğer kuzu sarmasıBu arada izlemeyi düşündüğüm en baştaki ve forumdaki Friends cılgınlıgı yuzunden HIMYM bitmeden izleyecem heraldeTeşviklemeyin abicim
Onu biliyorumFriends iyidir. candır.
Onu biliyorumKüççüken tv'de izlediğimi hatırlıyorum sankiAma HIMYM bitmeden izlememBirbirine benzer taraflari oldugunu çok duydum
IMDB'ye 0.3 puan ile Friends öndeShowda yayınlanmış bir ara galiba.İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym
IMDB'ye 0.3 puan ile Friends öndeBakalım HIMYM son sezonuyla napıcak
En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕KK|Batman post: 1434550' Alıntı:İyi bir sezon bekliyorum açıkcası 8.sezonu berbattı bir kaç bölüm dışında.
Forumdash post: 1434557' Alıntı:
En kötü bölümü bile benim için iyidirde baya bi durgunluk vardi son 2 sezondur. Anneden umudum yok benim😕
Feyk derken???KK|Batman post: 1434559' Alıntı:Ben nedense senaristden bir feyk bekliyorum anne konusunda.
7.Sezonu hatırlayamadım ya.6.sezonu iyiydi bana göre.
Forumdash post: 1434561' Alıntı:
Feyk derken???
KK|Batman post: 1434544' Alıntı:Showda yayınlanmış bir ara galiba.İlk sezonu bitirdim ben izlerken diyorsun HIMYM Friendsin çakması mı lan acaba? ama bence friends>>>hımym
Eğer Ted'e yakışmıyorsa öyle olsunYani yanıltmaca.kandırma vs.
Eğer Ted'e yakışmıyorsa öyle olsunRobin Lily karişimi bişeyAdamın dizideki en uzun gördüğü ve ilişki kurduğu kadın(lar) Lily ve Robin. Onlarin mutluluğunu kıskandiğindan 2'sinin karişimi bi kadını hayal etmiş olabilir
Friends candır ya.Daha yeni başladım ama 1.sezon bitmek üzere son 2 bölüm kaldı cidden harika.Bu videoyu ise süper yapmışlar.
yatutarsa post: 1434586' Alıntı:Çok güzel olmuş
GoT'un yazarı.Avatarındaki amca kimdi ? Tanıdık geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?