Game of Thrones 6. Sezondan İlk Poster Geldi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Game of Thrones 6. Sezondan İlk Poster Geldi!

Dünya'nın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'un 6. sezonundan ilk poster geldi!

Jon Snow yaşıyor mu? Bu soruya cevap aramayan kendince cevap vermeyen kimse kalmadı. Ancak, HBO'nun paylaştığı poster de Jon Snow’un yüzü kanlar içinde görünüyor… Bildiğiniz Jon Snow yaşıyor…

Daha da diyecek bir şeyim yok. Nisan 2016 gelsin, dertler bitsin!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ölse daha güzel olurdu aslında ama neyse artık.

Jon Snow ölmez, duvar düşmez. Kızıl karı diriltiyor onu.

Ölse daha güzel olurdu aslında ama neyse artık.
@destere seninki yaşıyor mu? :S

yaşamıyor zaten öldüğü anki resmi göstermişler, yaşadığına dair bişey dememişlerki şimdiye kokmuştur toprağa karışmıştır kurtlar lime lime tecavüz etmiştir adama, bir daha döneceğini sanmıyorum

Jon Snow ölmez, duvar düşmez. Kızıl karı diriltiyor onu.
kızıl kadın öyle etkisiz elemanlarla uğraşmaz soyunup kucağına oturdu, yinede snow meşin yuvarlağı kadını tersleme aptallığını gösterdi
birde diriltmek için niye uğraşsınki gidip şimdiye kendine 100 snow bulmuştur
)

Ölmüş olsa bu posteri yayınlamazlardı. Eğer yaşamıyorsa HBO merkezini basar, hesap sorarız!

Ölmüş olsa bu posteri yayınlamazlardı. Eğer yaşamıyorsa HBO merkezini basar, hesap sorarız!
ölmüştür valla ben en ufak bir tereddüt dahi yaşamıyorum zar zor kurtulduk kaç sezondur izliyorum en sevmediğim sahneelr hep snow a denk geliyor
bu kadar tesadüf olmaz demekki diziye yakışmıyor hazır elden çıkarmışlarken niye bir daha diziye koysunlar

Jon Snow ölmüş olsa HBO o kafayı mızrağa takardı. Melisandre kendisine zaten ihanete uğrayacaksın, bana ihtiyacın olacak, kan görüyorum yakında. Kurdunu ve kılıcını yanında tut. bana da iyi davranmalısın demişti. Yani %100 yaşıyor bence.

melisandre öyle dedide snow gerektiği şekilde iyi davranmadıki kadına
) kadın hayal kırıklığı yaşıyor zaten gidip niye tekrar onunla uğraşsın

melisandre öyle dedide snow gerektiği şekilde iyi davranmadıki kadına
) kadın hayal kırıklığı yaşıyor zaten gidip niye tekrar onunla uğraşsın
Melisandre manyağı yapar bir büyü ben inanıyorum.

En başından beri Khaleesi ile beraber olmalarını istiyordum temennim bir gün gerçekleşecek inşallah. Çok istenince oluyormuş.

Melisandre manyağı yapar bir büyü ben inanıyorum.

En başından beri Khaleesi ile beraber olmalarını istiyordum temennim bir gün gerçekleşecek inşallah. Çok istenince oluyormuş.
orda benim istediğim oldu khaleesi ile cüce yanyana gelsin istiyordum oldu birde arya khaleesi ile buluşsa tam olacak
)

orda benim istediğim oldu khaleesi ile cüce yanyana gelsin istiyordum oldu birde arya khaleesi ile buluşsa tam olacak
)
Ben de onu istiyorum ya. Tüm düşmanlara karşı birleşsinler ama Jon Snow ile Khaleesi de birlikte olsun. Khal Drogo ve Daario'yu hiçbir zaman Khaleesi'nin yanına yakıştıramadım.

Ben de onu istiyorum ya. Tüm düşmanlara karşı birleşsinler ama Jon Snow ile Khaleesi de birlikte olsun. Khal Drogo ve Daario'yu hiçbir zaman Khaleesi'nin yanına yakıştıramadım.
bu sene bran ı görecekmiyiz acaba hodor u bran ı ricco su geçen sezon yoktu o çocuğun özel güçleri var onlar arada diziye renk katabiliyor
@Çiğdem- le dizi izleye izleye artık özel güçleri olan tıfıllara bende alıştım
)

Özellikle Hodor'u özlediğim doğrudur. Bran Stark bir yerlerde uçuyordur çıkar ortaya.

Düşünsenize gözlerini bir açıyor masmavi ya da bembeyaz, olmuş sana ak gezen. Orada ona ihanet edenleri tek tek...

Tabi öyle bir saçmalık olmayacak. Orada Kızıl Kadın onu yaşatacak inşallah. Zaten çekim aşamasında da ikisi aynı karede gözüktü. Jon Snow ölmez Duvar bölünmez!

umarım yeni sezonda senle @sürgünüm hüsrana uğrarsınızda benim dediğim olur
bence o tedavi olmaz artık snow dönüşü olmayan yolculuğa çıktı gibi