Game Of Thrones 5. Sezon Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Game Of Thrones'un dördüncü sezonu sona ermesiyle birlikte, yeni sezon için hazırlıklar başladı.​

Milyonların sevgisini kazanarak ekranların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game Of Thrones’un, beşinci sezonda yer alacak karakterleri canlandıracak oyuncular ise şimdiden belirlenmeye başlandı.​

R.R. Martin'in çok satan roman serisinden TV'ye uyarlanan dizinin yeni sezon kadrosunda Alexander Siddig, Toby Sebastian, Nell Tiger Free, DeObia Oparei, Enzo Cilenti, Jessica Henwick, Rosabell Laurenti Sellers, Keisha Castle-Hughes ve Jonathan Pryce gibi isimler yer alacak.​

Dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak ve 15 Nisan 2015'te yayında olacak.​

Son düzenleme:
Alexander Siddig Da Vinci'deki Türk
Bakalım G.o.T'ta nasıl performans sergileyecek
Gerisini tanımıyorum

Alexander Siddig Da Vinci'deki Türk
Bakalım G.o.T'ta nasıl performans sergileyecek
Gerisini tanımıyorum
Alexander Siddig, Prens Oberyn Martell'in abisini oynayacak.

Nell Tiger, Cersei Lannister'ın en büyük çocuğunu oynayacakmış. Demek ki zaman atlaması olacak. Kral büyüceğine göre.

Keisha Castle-Hughes, korkunç savaşcı Prens Oberyn kızı.

Neyse bu kadar bedava çeviri yeter.

bol martell'li bir sezon olacak inşallah

Son düzenleme:
Alttaki resimde ki ablamız baratheon hanesinde, khalesinin 1-2 tık üstünde gibi gözüktü bana.

Martelllere ekleme olmuş, hikayeyi az önce anlayabiliyoruz an itibariyle.

Alttaki resimde ki ablamız baratheon hanesinde, khalesinin 1-2 tık üstünde gibi gözüktü bana.

Martelllere ekleme olmuş, hikayeyi az önce anlayabiliyoruz an itibariyle.
Keisha Castle-Hughes, Prens Oberyn’in savaşçı kızı Obara Sand’ı canlandıracak. Yine aynı şekilde Jessica Henwick and Rosabell Laurenti Sellers da Oberyn’in diğer kızları Nymeria and Tyene Sand olarak ekranlarda yerlerini alacak. Son olarak Cersei’in kızı Myrcella’yı 14 yaşındaki Nell Tiger Free canlandıracak.

Onları okudumda, şimdi sana birşey yazsam spoiler olacak, 2. sezondaydın sanırım bir ara yorumları görüyordum.

Bu tarz dizileri saati saatine takip ediyorum, 2 senedir temizim sıkınyı yok alışırsın yavaş yavaş.
Bende senin 2. sezonda olduğunu anlamıştım, bana diyormuşsun.

Ben 4. sezonun tek sezon finalini izlemedim, yalnızca 1 bölümüm kaldı.

Bende senin 2. sezonda olduğunu anlamıştım, bana diyormuşsun.

Ben 4. sezonun tek sezon finalini izlemedim, yalnızca 1 bölümüm kaldı.
Bende sen öyle yazınca ters anladım seni.

O adam devi o şekilde indirdiyse çocukları nasıl olur kim bilir.
Üstüne dev'i iyileştiriyorlar, intikam alınabilir gibi

martelllara +9 basmışlar
cofrinin kız kardeşini merak ediyoruz

yenilerden favorim myrcella baratheon

diğerleri idare eder ama myrcella sanki bir bacak önde gibi