Game of Thrones 5. Sezon Açılışıyla Rekor Kırdı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1422630225.jpg

Yayınlandığı akşam, The Wars to Come isimli bölümü 8 milyona yakın kişi izledi.

HBO ekranlarında ekranlara gelmeye devam eden, baş döndürücü entrikalar ve soğuk savaşların döndüğü, her bölümünü dünyada aynı anda milyonlarca kişinin izlediği Game Of Thrones, geçtiğimiz gece yayınlanan bölümüyle beşinci sezona merhaba dedi.

Dizi, yeni sezonun ilk bölümüyle yine büyük ilgi gördü ve kendi reyting rekorunu da kırarak 7.9 milyon izleyiciye ulaştı. Game of Thrones'un geçen sezonki prömiyeri ise 6.6 milyon seyirci tarafından izlenmişti.

Dizinin ardından 2. sezonuyla ekrana gelen, başrolünde Thomas Middleditch’i izlediğimiz bir durum komedisi Silicon Valley ise 2.1 milyon izleyiciye ulaşarak iyi bir performans sergiledi.

Dördüncü sezon açılışını yapan Veep ise üçüncü sezon finaline göre az da olsa artış yaşayarak 1 milyon kişice izlendi.

Bu üç dizi de 19 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.

Sızmalara karşı çok iyi reyting almiş.

İçindeki cinsellik filan olmasaydı twd'den daha fazla izlenirdi.Birde twd kadar basit senaryosu olsaydı :X

Reyting olarak 4.2'ye denk geliyor ve gerçekten mükemmel.

The Walking Dead, Empire ve The Big Bang Theory'den sonra en çok izlenen dizi resmen. Üstelik paralı, pahalı bir kanalda ve +18 bir dizi...

Sızmalara karşı çok iyi reyting almiş.

İçindeki cinsellik filan olmasaydı twd'den daha fazla izlenirdi.Birde twd kadar basit senaryosu olsaydı :X
Cinsellik var mıydı? Ben gece cnbc-e de izlemek zorunda kaldım. Eğer varsa netten tekrar izleyeceğim. :A

İnsanlar tepkilerini koyup 1 ay boyunca gününde izlerler bence. Ben şahsen saygı duyup bekleyeceğim. :)

1 sene beklemişim, 1 günde niye bitirim beyin bedava. :A

Az çok tahmin ettiğimiz bir haberdi zaten. Çünkü aylardır bekleniyordu ve ilk bölümün rekor kırmaması mümkün dahi değildi. Silicon Valley ve Veep de gayet iyi gitmiş. 3 diziye de tebrikler. :)

Survivor'ın, şarkı programlarının birinci olduğu ; Terranova, Flashforwad, Heroes, Carnivale gibi dizilerin reyting yüzünden kaldırıldığı, dahası ve en önemlisi LOST gibi dünya gezegeninde yapılmış ve Güneş Sisteminde bilinen gelmiş geçmiş en iyi dizinin reytinglerinin yerlerde süründüğü Amerikan Reyting sisteminin kalitesinin K sine inanmıyorum. Amerikan dizilerinin bu kadar güzel olmasına Rağmen Amerikan Reyting sisteminin bu kadar kötü olması içler acısı. Hadi Türk dizileri ve Türk reyting sistemi gibi kalite anlamında Doğru Orantılı olsa neyse...

Hiçbir Zaman bir TWD kadar reyting alamayacak aha buraya yazıyorum. Yok cinsellik ti filan bunlar bahane :) Hadi bu yıl sızma oldu peki geçen yıl niye Twd geçemedi hani 10 ay bekleniliyormuş ya sormazlar mi adama ?? :X

Hiçbir Zaman bir TWD kadar reyting alamayacak aha buraya yazıyorum. Yok cinsellik ti filan bunlar bahane :) Hadi bu yıl sızma oldu peki geçen yıl niye Twd geçemedi hani 10 ay bekleniliyormuş ya sormazlar mi adama ?? :X
AMC'nin yaklaşık 95 milyon abonesi var, HBO'nun 35 milyon civarı. The Walking Dead kadar reyting alamaması çok normal o nedenle. Orana vurduğunda Game of Thrones daha çok izleniyor. :)

İnsanlar tepkilerini koyup 1 ay boyunca gününde izlerler bence. Ben şahsen saygı duyup bekleyeceğim. :)

1 sene beklemişim, 1 günde niye bitirim beyin bedava. :A
Amerikalıların çoğunun haberi bile yoktur sızma olayından. Korsan çok az kullanan bir toplum. Tüm işlerini televizyon üzerinden veya Netflix, Hulu gibi platformlardan hallediyorlar.

Tabii sızma olsa bile özellikle bu bölümü televizyondan izlemek çok daha mantıklı. HD kalitesiyle izlemek var sonuçta.

Survivor'ın, şarkı programlarının birinci olduğu ; Terranova, Flashforwad, Heroes, Carnivale gibi dizilerin reyting yüzünden kaldırıldığı, dahası ve en önemlisi LOST gibi dünya gezegeninde yapılmış ve Güneş Sisteminde bilinen gelmiş geçmiş en iyi dizinin reytinglerinin yerlerde süründüğü Amerikan Reyting sisteminin kalitesinin K sine inanmıyorum. Amerikan dizilerinin bu kadar güzel olmasına Rağmen Amerikan Reyting sisteminin bu kadar kötü olması içler acısı. Hadi Türk dizileri ve Türk reyting sistemi gibi kalite anlamında Doğru Orantılı olsa neyse...
Lost'un reytinglerinin yerlerde süründüğünü kim söylemiş. Reytingleri çok çok iyiydi. :)

Reyting ve kalite zaten hiçbir zaman birebir örtüşmez ama durum çok kötü değil. Genelde çok iyi işler reyting açısından da iyi oluyor. :)

Son düzenleme:
Çok daha fazlasını hakediyor. Sizmasina ragmen rekorla başlamış Tebrikler.

Sızıntı kasetleri buldum galiba. :) @OzaN

11084721_1597307727194488_1639387934_n.jpg
Aslında sızıntı baya ilginç. Oscar döneminde filmler hep sızıyor da orada jürilere falan gidiyor o yüzden sızıyor. Bu cdler tahminen 40-50 kişiye gidiyordur sadece. O kadar az bir grupta sızıntı olması ilginç. Bundan sonra ne yapacaklarını da merak ediyorum. Belki seneye sade 2 bölüm falan yollarlar eleştirmenlere. :)

Aslında sızıntı baya ilginç. Oscar döneminde filmler hep sızıyor da orada jürilere falan gidiyor o yüzden sızıyor. Bu cdler tahminen 40-50 kişiye gidiyordur sadece. O kadar az bir grupta sızıntı olması ilginç. Bundan sonra ne yapacaklarını da merak ediyorum. Belki seneye sade 2 bölüm falan yollarlar eleştirmenlere. :)
Ben olsam eleştirmenlere falan kimseye göndermem. Eleştirmenleri kanalda misafir eder izlettiririm. :)