Game of Thrones 4.Sezon Ne Zaman Başlıyor ?

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Efsane diziler arasına girmeyi başaran Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 4.sezonu ne zaman ? Dizinin 4.sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Game of Thrones'in 4.sezonu 7 ya da 14 Nisan tarihlerinden birinde yayında olacak ve muhtemelen yine 10 bölümden oluşan bir 4.sezon izleyeceğiz. Game Of Thrones dizisi İMDB'de 9.4 gibi yüksek bir puana sahip.

Son düzenleme:
İşin yoksa 9 ay bekle şimdi. Zaten 3. sezonu bitirmeme 2 bölüm kaldı

Bully post: 1418254' Alıntı:
İşin yoksa 9 ay bekle şimdi. Zaten 3. sezonu bitirmeme 2 bölüm kaldı

Aynen ya çok uzun bi süre bekletiyorlar ama Allahtan diğer dizilerimiz başlayınca zaman onlarla hızlıca geçiyor.

1. bölümünü indirdim duruyor öyle başlasam 4 sezon olmuş....

Zaman çabuk geçiyor 4. sezona geldik bile. Uzun aranın tek dezavantajı olayların bazılarını unutuyor olmak.

OzaN post: 1418285' Alıntı:
Zaman çabuk geçiyor 4. sezona geldik bile. Uzun aranın tek dezavantajı olayların bazılarını unutuyor olmak.

Daha ilk sezonun ilk bölümünü izlediğim gece aklıma geliyor
Ama koskoca 4.sezona girdik

OzaN post: 1418285' Alıntı:

Evet katılıyorum işin yoksa 3.sezonu bi daha izle.

Özlüyoruz.

CcC Daenerys cCc

cCc Tyrion CcC

cCc Kuzeyli Bastard Jon cCc

Dizimag'dan izle bence. Zaten 3 sezon 30 bölüm. Önümüzdeki Nisan'a kadar da bitirmiş olursun 3 sezonu.

Başladın mı bitirirsin merak etme.
Bknz: BesaleT

----- Bully için. -----

Ben düşük kalitede indirip az MB'li yani sonra çözünürlüğünü arttırıyorum daha karlı oluyor kotalı olduğum için. 30 bölümse iyi okul zamanı da izleyebilirim. Teşekkürler.

----- Çağlar için. ----

Sen de mi sonradan başladın ne kadar sürede yetiştin?

😱

mrt-06 post: 1418302' Alıntı:
----- Çağlar için. ----

Sen de mi sonradan başladın ne kadar sürede yetiştin?

😱

Normalde 2.sezonun ortalarında ilk tavsiye geldi dizi hakkında ama 4-5 bölüm izledim sarmadı açıkcası daha sonra 3.sezon başladı onun ortalarında bi daha izledim tabi diziye yetişemedim ama 2 temmuzda bitirdim 3 sezonu.
Yani 2-2.5 ayda bitti 3 sezon.

1 ay gibi sürede bitirdim bende.

2 hafta 1 bölüm izlesem olur herhalde okul açılınca yarın ilk bölümü izlerim o zaman. Sağol.

Kendimi aştım Big Bang Teori'ye başladım yoğun dis bombardımanından sonra ama sarmadı. Umarım GOT'tan istediğimi alırım.

- - - Ekleme - - -

1 ay gibi sürede bitirdim bende.
Okulum başlayacak.

Büyük beklentilere girersen benim gibi olursun 4-5 bölüm sonra sıkılır kapatırsın beklentini düşük tut çünkü 1.sezonu izliyorsun 4-5 bölüm sönük geçmesi normal diye düşün.

3. sezona göre geç başlayacak

Cnbc-e ve e2 sağolsun tekrarlardan hiç unutmadım bölümleri.

1.Sezon'a başladım.
7.Bölüm'de kaldım.
Bitmedi bir türlü.

4.Sezon olmadan bitirsem yeter.