- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Harbiden perşembeye kaliteli bişey gelmeligel GOT gel nerde kaldın? sensizlikten boynu büzüklere kaldık GOT u başı dağıtacağız bu gidişle)
Harbiden perşembeye kaliteli bişey gelmeli![]()
Arya Sansa Daenerys favorim
Joffrey![]()
Jon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'aperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
![]()
bu arada bu kız kim ben niye çıkaramadım ?
favori her daim khaleesi dir![]()
o kız jonun kadını kelleni alır bakperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
![]()
evet mağara gerçekten güzeldi içerde su falan harikaydıJon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'a![]()
Jon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'a![]()
o kız jonun kadını kelleni alır bak
evet mağara gerçekten güzeldi içerde su falan harikaydı![]()
O kadar sahneden yuvarlaştığı anı mı hatırlıyorsuntamam şimdi çıkardım o kızı nasıl unuttum burda sanki farklı çıkmış gibijon snow un karların içinde yuvarlaştığı kız
kelle feda olsun ona![]()
O kadar sahneden yuvarlaştığı anı mı hatırlıyorsunjon snowu okla vurmuştu melaune
![]()
kız jon snow demiyormu uzatarak orası harikayuvarlaştığı sahnede bizde kızla yuvarlaşıyorduk ordan aklımda kalmışçarpıcıydı orası
kızın ağzı biraz bozuk acayip küfürler savuruyordu![]()
fazla havalarda uçuyor..Bunla jofry nin düğünü için 1 bölümün yarısını ayırmışlar kalite görürüz biraz![]()
khaleesi den sonraki favorim budur buda mükemmel bişey![]()
kız downton abbeyde de vardıperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
![]()