- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Harbiden perşembeye kaliteli bişey gelmeligel GOT gel nerde kaldın? sensizlikten boynu büzüklere kaldık GOT u başı dağıtacağız bu gidişle)
Harbiden perşembeye kaliteli bişey gelmeli
Arya Sansa Daenerys favorim
Joffrey
Jon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'aperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
bu arada bu kız kim ben niye çıkaramadım ?
favori her daim khaleesi dir
o kız jonun kadını kelleni alır bakperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
evet mağara gerçekten güzeldi içerde su falan harikaydıJon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'a
Jon Snow'un yoldaşi vardi yaa. Mağarada iç güzelliklerini göstermişti Jon Snow'a
o kız jonun kadını kelleni alır bak
evet mağara gerçekten güzeldi içerde su falan harikaydı
O kadar sahneden yuvarlaştığı anı mı hatırlıyorsuntamam şimdi çıkardım o kızı nasıl unuttum burda sanki farklı çıkmış gibijon snow un karların içinde yuvarlaştığı kız
kelle feda olsun ona
O kadar sahneden yuvarlaştığı anı mı hatırlıyorsunjon snowu okla vurmuştu melaune
kız jon snow demiyormu uzatarak orası harikayuvarlaştığı sahnede bizde kızla yuvarlaşıyorduk ordan aklımda kalmışçarpıcıydı orası
kızın ağzı biraz bozuk acayip küfürler savuruyordu
fazla havalarda uçuyor..Bunla jofry nin düğünü için 1 bölümün yarısını ayırmışlar kalite görürüz biraz
khaleesi den sonraki favorim budur buda mükemmel bişey
kız downton abbeyde de vardıperşembe beren olmayınca hiç dolmayacak gibi shura gelir dedik o da salıya kaçtı şimdi perşembe tarla oldu bir fik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?