Game Of Thrones 3.Sezon Hakkında Bilgiler (Videolar - Görseller)

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
ABD Kanalı olan HBO kanalında ekranlara gelen "Game Of Thrones (Tah Oyunları) dizisinin 3.sezonuna başlamasına sadece bir haftadan kısa bir süre kalırken bugune kadar dizi hakkında pek cok görsel ve videolar yayınlanmişti.Şimdi dizimizin 3.sezona ait videolar ve görselleri bir konuda toplayalım.

İlk videomuz herkesin merakla beklediği ejderhalardan gelsin.İlk sezon sonunda ateşler içinde yumartalarindan cıkan ejderhalarımız heycanını 2.sezon sonunda da sürdürdü.2.sezonda izleyenlerin bildiği gibi Daenerys ve Dothraki kabilesi Qarth Kalesinde ejderhaları çalinmiş.Ve sezon finali yine bu minik ejderhalarımız tarafından muhteşem bir sonla sonlandirilmişti.Az sonra izleyeceğiniz videoda ejderhalar hakkında birazda olsa merakımız gideriliyor.Ejderhalarımız bu sefer biraz daha buyumüş olarak karşimiza çıkıyor.

İşte O Video;
Altyazılıdır.

Dizinin en çok yakınılan tarafı hiç kuşkusuz ki savaş sahneleri.ilk iki sezon savaş sahnelerinin azliği ile yakınan bizlerin sesini duyan yapımcılar tabir-i caizse "ağza bir parmak bal çalıyor" ve bizi nasıl bir savaşın beklediğinin merakını şimdiden aşılıyorlar.

İşte O Video;
Altyazılıdır

7 Krallık 1 Taht bu tahta sadece bir kişi oturacak."Savaşta herşey mubahtır" deyiminin tam anlamıyla kullanıldığı dizide yine herkes birbirlerinin kuyusunu kazanacak.Entrikanın ve hain oyunlar hala devam ediyor.

İşte O Video;
Altyazılıdır

Gelelim dizinin yuruttugu reklam kampanyalarına.Diziye verilen önemin aynısını reklam kampayalarında da görüyoruz.

Dizinin reklam kampanyaları bu sezon ejderhalar üzerinden yürütülüyor.BUnu ilk olarak yayıncı kanalı olan HBO binasına yaptırılan çalişma ve New York Times gazetesinde 2 sayfalık verdiği reklam ile oldukça adında söz ettiriyor.

NY-Times gazetesinde filigran olarak basılan resmin ve HBO binasına yapılan çalişmanın sanki havada ucan bir ejderhanın gölgesinin yansımasıymiş gibi hissiyat uyandıran muhteşem bir reklama imza atmişlar.

Ve son olarak dizinin posterlerine yer vermeden önce küçük bir hatırlatmada bulunalım Game Of Thrones 31 Mart (2013) pazar günü Amerika'da HBO kanalında ülkemüzde(Türkiye) ise ertesi günü (01.04.2013) CNBC-e ekranlarında gelecek.Sakın Kaçırmayın😉

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Resimler buyutulebilir.Yöntemi ise sizin kullandiğiniz tarayıcıya bağlıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Videoları izlemiştim zaten. Bir an önce gelse şu 1 Nisan ya

- - - Ekleme - - -

Ejderha üzerinde gidecek zaten dizi. Tageryanlar geliyor. Khalesi forever

beğen butonu nerde

neyse konu güzel olmuş
targeryanlardan daha doğrusu kızdan tahta yürüyüş bekliyorum

arya ve cüce de bu sezon daha fazla ön plana çıkmalı
savaş sahneleri yeterince vardı bence zaten her sezon 10 bölüm 3 bölüm savaş olsa yeter
en küçük stark büyüynce hepsinin canına okucakmış o zaman dizi kaç sezon sürecek :😕::😕:

@xemrexxx ewy...Etiket sistemide yok
Hiçbirşey yok

Nerde yorum okusam savaş sahnelerinin azliğindan şikayet ediliyor.Hatta 2.seozndaki savaşı beğenmeyenler bile vardi

- - - Ekleme - - -

Söylemeden edemicem
Ben reklam çalişmaların bayıldım abicim ya
O gazeteyi istiyorum
😡

Türk dizisi mi bu her bölüm aksiyon bekliyorlar bence tam tadında bizden başka savaş sahnesi bekleyenyoktur

Savaş sahnelerini beğenmeyen kim ya. Ne güzel kaya bile atıyolar vay arkadaş

Büyüsünü bozmak istemiyorum o yüzden hiçbir fragmanı izlemedim tvde NTV'nin verdikleri haricinde. Az kaldı winter is coming!

onca ay nasıl geçecek diyodum az kaldı sonunda

Gazete reklamını görmüştüm Facebook'ta.
Diziyi izlemiyorum ama eline sağlık güzel olmuş konu.

Diziye başlamak istiyorum ama kararsızım.