Game Of Thrones’tan Yeni Görseller Geldi

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,499
Puanı
860
mesmeso61 yeni bir haber konusu açtı

Game Of Thrones’tan Yeni Görseller Geldi

Game-of-Thrones-Replica-Iron-Throne-Wallpaper.jpg

Ekranlara gelmesine 1 ay gibi bir süre kalan efsane yapım Game of Thrones'tan yeni görseller paylaşıldı. 7. sezonu ile ekranlara gelecek olan yapım hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.​

Çekimleri tamamlanan yedinci sezondan kamera arkası görüntüler yayınlandı.​

Yayınlanan görsellerde Cersei ve Jamie Lannister’ı Westeros’un koca haritası karşısında savaş planlarken, Jon Snow’u büyük kapışmaya hazırlanırken, Arya’yı büyük bir ihtimalle Winterfell’e dönerken, Daenerys’i sonunda topraklarına kavuşurken görüyoruz.​

16 Temmuz'da ekranlara gelecek olan yapım 2019 yılında 8. sezonu ile bizlere veda edecek. Ama bu dizinin ekran macerasının bittiği anlamına gelmiyor. Yapım, beş ayrı spin-off’la senelerce bir televizyon geleneği olmayı sürdürecek.​

3662940.jpg

3664510.jpg

4445800.jpg

4447360.jpg

5377060.jpg

2194260.jpg

3706770.jpg

4917720.jpg

4919280.jpg

Orijinal formatta oku

Ay bu resimlerin zaten hepsini görmüştüm taaa ne zaman. Ay neyse Aryamız yine bir şeyler yapar. Ama listede Cercie de var. Falcı ona kardeşin öldürecek seni demişti. Umarım arya öldürür. :love1: Gerçi son bölümde yaptığı kaos sonucu çok sevmiştim kendisini. :love1: Ay neyse.
Jon umarım artık soyunur tamamen de gözümüz gönlümüz açılır.
Artık cincik görmek istemiyorum dizide. Patlıcan olursa sevinirim. :A

Ay bu resimlerin zaten hepsini görmüştüm taaa ne zaman. Ay neyse Aryamız yine bir şeyler yapar. Ama listede Cercie de var. Falcı ona kardeşin öldürecek seni demişti. Umarım arya öldürür. :love1: Gerçi son bölümde yaptığı kaos sonucu çok sevmiştim kendisini. :love1: Ay neyse.

Jon güneye insin anca o zaman soyunur.:A

Cercei Jamie öldürecek.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd