Galip Derviş'in Dikkat Çeken Oyuncusu !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan,başrollerinde Engin Günaydın,Algı Eke ve Ersin Korkut'un yer aldığı,başarılı dizi Galip Derviş'de bir oyuncu var ki dikkatleri üzerine şimdiden çekmeyi başardı.

Dizide dikkat çeken oyuncu ise başarılı performansıyla göz dolduran Algı Eke.Bilindiği üzere güzel oyuncu daha önce ''Dürüye'nin Güğümleri'',''Annem Uyurken'' ve ''Keşanlı Ali Destanı'' dizilerinde de rol almıştı.Ancak şuan ki rolü diğerlerine nazaran çok daha sağlam,çok daha dikkat çekici hal aldı.

Hülya karakterine hayat veren Algı Eke ''Dizi yayınlandıktan sonra,Engin Günaydın ile aramızda kuvvetli bir uyum oldu,onun adına da benim adıma da tepkiler çok hoş'' dedi.Aradaki o uyumu yakalayamazsanız ağzınızla kuş tutsanız da beğenilemezsiniz diyerek sözlerine noktayı koydu başarılı oyuncu.

G3fVmEMhtnU2IpKv2f3SACAs.jpg

Dürüye'nin Güğümleri'nde izlemiştim ilk kez. O zamandan beri takip ediyorum her ne kadar diğer iki dizisini izlemesem de. Galip Derviş ile sonunda doğru projeyi buldu. Bu diziyle yolu iyice açılacaktır. :)

İlk bölümündeki performansına bakarak yorum yapacak olursam gayet başarılıydı zaten.

Durüyenin Gugumleri'nde çok basariliydi :)