Galip Derviş yeni bölümü ile bugün 19.45de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadinin 1 saat erken bitecek olması neler doğurmuş böyle adamlar 5 dk da yayın akışını değiştirdiler akıl alır gibi değil vay be :D

Neyse her şeye rağmen Galip Derviş sezonu açmış oldu. Özlemişiz valla ya. :D

Bu durum bu haftaya özeldir, haftaya yeniden 23:15'e alınacaktır Galip Derviş bence. :)

@Bully ilk bölüm için uçuk bir rakam söylemişsin,19:45'i ve 0 tanıtımı da düşünürsek.

Kanal D iyice tozuttu. İntikam iyice düşebilir bu hamleyle...

Özeti iyi izleniyordu, Kayıp taktiği tutar düşüncesiyle bu işe girdiler ama Galip Derviş kısa bir dizi malesef ve reytinglerde de bir Yalan Dünya değil.

@Bully ilk bölüm için uçuk bir rakam söylemişsin,19:45'i ve 0 tanıtımı da düşünürsek.
Ben anlamam valla. :D Ab'de 6 reyting potansiyeline sahip bir dizi ve bu sezon daha da yükselirdi. İnsanlar alıştı artık Galip'e. Bari İntikam'ı saat 20:00'de başlatıp Galip Derviş'i sonra yayınlasalardı. Ya da İntikam 21:00'a kadar özet verseydi. Galip Derviş'in reytingini düşürmeye ne gerek var ki şimdi?

Kanal D şaşırdı artık. İlk mantıklı geldi azıcık ama sonra düşününce....

Tamamen saçma sapan bir karar. 10 reyting farkla gün birincisi olsa bile saçmalık. Bir diziyi bir anda atamazsın ortaya. Dünyada görülmemiş bir şeydir belki de.

İntikam'ı arttırmak istediler diyeceğim ama o da pek mümkün gözükmüyor. Özet yerine Galip Derviş geldi değişen bir şey olmaz herhalde. :)

Anliklarda 3 almis, SBT Kanal D'yi hafif düsürüyor desek en fazla 4 alir gibi.

TNS'de 2.5 almış umarım artar ya yazık olur güzelim diziye ve güzelim kadroya.... :(

SBT Kanal D'yi düşürmüyor ki çok fazla ki TNS daha düşük çıkarmış.

Kanal D Vadi'nin erken bitmesinden yararlanıp İntikam'ı geç vakite atarak reyting almasını sağlamak istemiş ama taktik de işe yaramamış gibi. :) Bari İntikamın özetini uzun tutup İntikam'ı geç vakitte yayınla olan Galip'e oldu. Benim haberim olsaydı ve dün saat 23:00'da yayınlansaydı izlerdim Galip Derviş'i. Tanıtımsız yeni sezonu başlatıyorlar yani bu olur mu ya :) Aldığı reyting de 2.5 :) Kanal D bu sene cidden çok kötü Atv 2. kanal olmayı garantiledi bu sene

Dizi iyi gidiyor bence her şeye rağmen fakat Kanal D bu oranlara çok katlanmaz. :)