Galip Derviş yeni bölümü ile bugün 19.45de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,435
Puanı
560
KANAL D NİN YAYIN AKISINDA OLMAYAN GALİP DERVİŞ BIRDENBIRE 19.45TE YENI BÖLÜMÜ ILE BAŞLADI

Bu akşam Kurtlar Vadisi'nin erken bitecek olmasını fırsat bilen Kanal D, Galip Derviş'i öne alıp İntikam'ı geç bitirme taktiğini deneyecek anlaşılan...

Galip Derviş sıfır tanıtımla sezonu açmış oldu,ilginç.Bu arada yeni jenerik güzel gibiydi gördüğüm kadarıyla.

yuhh be resmen vadinin erken bitmesinden yararlanacaklar pes artık!

Ya Kanal D ne yapıyorsun sen? :bağır: Ben haftalardır Galip Derviş'i bekliyorum. Sen 0 tanıtımla saçma bir saatte ani bir kararla yayınlıyorsun. Valla böyle bir şey görmedim ya. :(

Haftaya eski düzene geçilir diye düşünüyorum,yine test peşinde Kanal D.

Kanal D kendini iyice düşürdü resmen.O değilde,Galip'e yazık olacak.

Kanal D'nin bu kararı cidden çok kötü. Galip Derviş'i aniden başlatmak çok hatalı bir karar ama yine de Galip Derviş AB grubunda güzel sonuçlar alabilir bence

Galip bir düşsün sorarım ben onlara.

Galip derviş düşse de toparlar,23:00 dizisi,eski satine koyarlar.

Show bari galip dervisi de alsada su kanal dnin elinde heba olmasa :D kanal d ne yapacagini sasirdi artik kv nin erken bteceg 3 gun onceden belliydi yeni mi akillarina gelmis biraz tanitim yasalardi bari madem yapmadilar film falan koyabilirlerdi dogru karar ama uygulama yanlis

Galip bir düşsün sorarım ben onlara.
nabican dovucen mi :D

Ben mantıklı buldum kararı.Galip özet ile yarışacak.Sonra İntikam hem geç bitecek hemde vadi ile yarışacak.:)

Belki tanıtımlar sıkıntı yapar diyeceğim ama İntikam'ın saatinde tanıtımsız yayınlasanda bir şey değişmez.:D

Daha doğru dürüst tanıtım yapmadılar ve birden bire yapmaları dizinin izleyici kitlesine saygısızlık oldu.

Show bari galip dervisi de alsada su kanal dnin elinde heba olmasa :D kanal d ne yapacagini sasirdi artik kv nin erken bteceg 3 gun onceden belliydi yeni mi akillarina gelmis biraz tanitim yasalardi bari madem yapmadilar film falan koyabilirlerdi dogru karar ama uygulama yanlis

nabican dovucen mi :D
Döverim. :D