'Galip Derviş' Yayından Mı Kaldırıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Günaydın ile Algı Eke'nin paylaştığı polisiye-komedi dizisi Galip Derviş 2 haftadır yayınlanmıyor.

Bu Hafta Da Yok!

Bu hafta da yayın akışında yer almayan Galip Derviş bu hafta ile birlikte 3 hafta yayınlanmış olacak. Cumartesi günleri Arka Sokaklar'ın ardından 23.00'da yayınlanan sevilen dizinin yapımcısından ve kanaldan herhangi bir açıklama dahi yapılmıyor.

Yayından Mı Kaldırıldı?

Yetkili ağızdan açıklama gelmeyen, sessizliğini koruyan yapımcı ve kanal, diziyi sessiz sedasız bitirdi mi? Soruları akıllara geliyor.

Galip Derviş'in yerine Kanal D'nin yeni dizisi, ilk bölümü ile Zeytin Tepesi yayında olacak.

c5861d16e30bfc7b6bcf5f72e161b71d.jpg

@xemrexxx , @OzaN , @Maskeli Fedai , @Bully .

Son düzenleme:
yayından kaldırıldığını zannetmiyorum ara verdiler bence ama bu kanal d güven olmaz , doğruya doğru konuşmak lazım :D

Dün yayın akışında görmüyünce ben de konusunu açmak istedim ama diziler arasında hala adı var o yüzden açmadım.Bence biraz ara vermiş olabilir

Cuma gününe gelecek bence dizi. Yd özetsiz olur, Galip zaten kısa sürüyor 22.00 - 23.13 arası yayınlanır.

Kanal D sessiz sedasiz is bitirmez :) gövde gösterisi yapmasi gerek 😉

Yeni bölümleri çekiliyor. Bu hafta 37. bölümün çekimleri bitti ama neden yayınlanmadığını ben de bilmiyorum. Yayından kaldırılmış olsa adamlar niye yeni bölüm çeksin ki? :bilmem:

Zaten sezon başında demiştim yapımcı ile kanal arasında sorun var diye. :)

bitmesi en doğrusu olur bu saatten sonra toparlanması imkansız

yuh bu haftada mı ?!! 1 ay yayınlamıyor ya ! Kanal D hemen bir açıklama yapmalı ! reytingleri iyidi ! önce şu YALAN DÜNYA mıdır nedir kaldırsın artık ya !

çok mu iyi gidiyor :D ne iyisi aga listede bulamıyorum ben :D
Totalde 4 ab de 5 reyting alıyor işte.Hem yayınlandığı saatte karşısında 3 adam ve adını kalbime yazdım var ve buna rağmen dizi iyi reytingler alıyor.Şimdi bunlar da yokken yayınlansa iki grupta da 4 reytingi geçebilir ama kanal yayınlamıyor.