"Galip Derviş"sizce hangi gün olmalı? | kuzey güney cuma pt1 arka sokaklar eski günü...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Kanal d nin büyük emekler harcadığı ve çok güvendiği iddialı yapımı Galip Derviş çok yakında Kanal d'de pazartesi densede bakarsınız başka güne konulabilir.Bence umutsuz ev kadınları pt2 de iyi gidiyor ve gün olarak ilk yayın tarihi açıklandığı gibi salı günü olmalı galip dervişte intikamdan sonra perşembe pt2 olmalı. Pazartesi günü için kanal d daha güçlü bir yapım koymalı belki arka sokakları geri pazartesiye alıp kuzey güneyi cumaya almalı yalan dünyada arka sokaklardan sonra sonra pt2 pazartesi olmalı. Ya da arka sokaklardan sonra galip derviş olmalı yalan dünya intikamdan sonra olmalı pt2. Şimdi çorba oldu diyeceksiniz ama bu sezon başından beri hep olan şey değil mi
sizce nasıl olmalı?

Galip Dervişin gününü soruyosun bütün kanal d yayın akışını değiştirdin

Galip Dervişin gününü soruyosun bütün kanal d yayın akışını değiştirdin
başlamışken yazayım dedim ama galip dervişi perşembe pt 2 ye pazartesi pt 2 ye koyunca diğerleride yerlerinden olunca öyle oldu işte 😉

Pazartesi baslayacagi kesin gibi görünüyor. Lakin bence Pazartesi cok yanlis bir gün. Ayrica bu diziyi ben PT-1 dizisi olarak göremiyorum. Pazartesi olursa PT-2 olur. Haftasonu yayinlanmasi daha mantikli bence.

Pazartesi baslayacagi kesin gibi görünüyor. Lakin bence Pazartesi cok yanlis bir gün. Ayrica bu diziyi ben PT-1 dizisi olarak göremiyorum. Pazartesi olursa PT-2 olur. Haftasonu yayinlanmasi daha mantikli bence.

haftasonu ben bilmem eşim bilir var

Aynen dizinin güzel olduğunu düşünüyorum ama pt1 için zayıf gibi daha doğrusu karadayının oluşu ve survivorın gelişi zorlaştırı işi survivor gelene kadar iyi gider abde ama sonra düşüş yaşar.

- - - Ekleme - - -

olur ama bence kanal d bbeb ile oynamaz
Oynamaz çünkü bu zamana kadar acuna karşı en iyi rakip 😉

aynen acunu geçtiği zamanlar bile oldu

kş-yd-derviş garip ten biri intikamın ardına gider Uek salı23 alınırsa sorun kalmaz

Arka sokakların gunü degismeZ galiba yalan dunyanın saati ve gunü değişebilir
Cuma saat 23 olur ben olsam oyle yapardim