Galip Derviş Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
"Galip Derviş" Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

ozelhaber.gif

Kanal D'nin yeni dizisi "Galip Derviş"in yayın tarihi belli oldu!

Başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke gibi başarılı isimlerin bulundurduğu ve yapımcılığını Kanal D İç Yapımların yaptığı, yerli Monk uyarlaması olan "Galip Derviş" iki hafta sonra başlıyor.

İntikam dizisinin hemen ardından yayınlanacak olan "Galip Derviş" dizisi 21 Mart Perşembe saat 23:00'da başlıyor!

0pGjnnDmB7RzCyj3ohstzZa4.jpg

Son düzenleme:
Engin Günaydın'ın yeni dizisi Galip Derviş 21 Mart Perşembe 23.00 da başlıyor.

Kanal D ters köşe yaptı. Üsküdar'a Giderken gibi 23.00'da başlayacak. Hayırlı olsun İntikam etkisiyle iyi gider umarım. :)

Biz PT-1 beklerken Kanal D, PT-2'ye koydu. Kısa olması o saatte izlenmesini sağlayabilir. :)

gelsin bakalım perşembe vadi 21.45 de başlasa başka bişey istemem ama bu dizinin 5 i geçme şansı yok zaten

İzleyecektim ama saati kötü.

İzleyeceğimi sanmıyorum artık ancak tekrarlarından izlerim. :)

D Yapım her iki dizisini bir günde yayınlayacak, bence doğru bir seçim.

Hemen hemen herkes dizinin Pazartesi yayınlanacağını düşünüyordu :)

Bence iyi bir karar olmamış 23.00 çok geç bir saat İntikam'ın etkisiyle de pek alakası olmaz zaten hayırlısı diyelim.

Perşembe sürpriz oldu, Umutsuz Ev Kadınları'ndan daha iyi gideceğini sanmıyorum. :)

Saat 20:00'de olsaydı daha başarılı olabilirdi,saati doğru değil.Benim gibi netten izleyecekler için dert değil tabi.

Dizinin Persembe PT-2ye alinmasini yanlis buluyorum. O saatde yayinlanacak bir diziye benzemiyor acikcasi.
Gel gelelim UEK'dan fazla Reyting almaz o saat'de ve Kanal D UEK'yi kaldirdigi ile kalir.

Yine yanlis karar, yine yanlis strateji. Kanal D bu sezon mutlu etmiyor kimseyi..

:apologetic:
ya bu nedir ya Kanıt'ı bitirdiler onun yerine saçma sapan yalakalık dolu bir dizi başlattılar kanal D inşallah ettiğini bulur :T: