Maskeli Fedai
Favori Üye
pazartesi yayınlansa daha yüksek reytingler alabilirdi,cumartesi kalabalıktan harcanacak.Hiçbiri Vadinin özeti, Aramızda Kalsının özet+yeni bölümün bir kısmı, Zengin Kız Fakir Oğlan`dan daha güçlü olamaz herhalde değil mi?
Hadi bari bu kanıtın verdiği desteği sağlasın o zaman Arka sokaklar lider olur işte eğer bunda da plan tutmazsa kesin şike var derimpazartesi yayınlansa daha yüksek reytingler alabilirdi,cumartesi kalabalıktan harcanacak.
Çok geç kalmış bir hamle ama Pazartesi önündeki güçsüz Kayıp ile ne kadar başarılı olabilir bilemiyorum.![]()
Total 4, ab 6 alabilecekken 3 ve 5'i napsın?hayır ya hayır off neden böyle oldu şimditam yükseltmişti total 3+ ab 5 e yaklaştı bu ne 😡 artık diziyi izlemem büyük ihtimal ne güzel oluyodu perşembe en idealdi benim için artık izlemem
![]()
Doğru karar.daha iyi oranlar alacağı kesin
![]()
dedim ya 00:15 e kadar uzar muhtemelen ve ben ozaman dizi izlemeyi sevmem en iyisi 20:00 de olan dizi 21:00 olsa da aynısı ama 23:00 çok geçTotal 4, ab 6 alabilecekken 3 ve 5'i napsın?Hem mis gibi haftasonu işte geç yatarsın. Niye izleyemiyormuşsun?
![]()