Galip Derviş Final Yapıyor!

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,718
Puanı
280
Kanal D'de yayınlanan ve yapımcılığını Barakuda Film'in yaptığı, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in paylaştığı polisiye komedi dizisi Galip Derviş'ten kötü haber!

Dizinin yapımcılarından Mahmut Kayımtu, Twitter hesabından dizinin 56. bölümde final yapacağını açıkladı. Final kararının nedeniyle alakalı henüz kesin bir bilgi gelmediyse de, dizinin son haftalardaki düşük reytinglerinin buna sebep olduğu sanılıyor.

Altın Küre Ödüllü Monk dizisinin Türkçe uyarlaması olan Galip Derviş, ara vermeden yayınlandığı takdirde 28 Aralık 2014 Pazar günü final yapacak.

Benim yazımın hemen ardından bu geldi.
Çok yazık Kanal D acıyorum...

İzlemiyordum ama ne fazlalığı verdıda bitiriyor. Dizi zaten 23'de yayınlanıyor.ss

Gidip uyduruk bir yapım yüzünden 23.35'de başatırsan diziyi, tabii kötü gider. Aslında daha birçok sebebi var, ama daha fazla konuşmak istemiyorrum. Kanal D el üstünde tutmaya devam etseydi, bunlar olmazdı. Bölümler de yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı halbuki. Eğer Ulan İstanbul da biterse Kanal D ile hiç işim kalmaz, geçmiş olsun dizime...

İzlemiyordum ama ne fazlalığı verdıda bitiriyor. Dizi zaten 23'de yayınlanıyor.ss
23.30'da başlatıyor Kanal D, 23.00'te başlasa yine iyi gidecekti...

Dahada geçmiş birde. Kanal D'ye bir baskın düzenlesin FF'dekiler bence.
Bu nee yaa.
pt3 saat dilimi o.

Benim şom ağzım.

Az önce bir yazı yazdım bir anda bu geldi.

Hadi hayırlısı.

Kenidini İfşa et sen.
Zaten Galip'ciler elem keder dolmuştur hepsini patlarlar sana.
Artıkda açamazsın o ağzını.

Benim şom ağzım.

Az önce bir yazı yazdım bir anda bu geldi.

Hadi hayırlısı.
Malum olmuş herhalde 😛

Şaka maka benim gibi izleyenleri için beklenmeyen ve üzücü bir haber oldu. Yani dizinin bu sezon biteceğini biliyorduk zaten de bu kadar erken olması kötü oldu, ben Şubat'ta falan biteceğini düşünmüştüm. Bu durumda doğru dürüst bir final bölümü de çekemeyecekler sanırım o üzücü.

Öyle içimi dökmek istemiştim aslında yazımda.

İzleyicileri adına üzgünüm bende.

Çok güzel bir diziydi yazık oldu, yine Kanal D.

Saat dilimi çok komik değil mi.

Kanal D'ye ayarı vermişsin işte.
Aynen benim yazıma dayanamadan aramış Barakuda Film'in yapımcısını.

Birazdan Medyapım'ı da arayacaktır.

Kanal d nin en iyi dizilerindendi hem süresi kısaydı bu sayede izleyeni sıkmıyordu hemde güzel diziydi ancak kanal d nin gereksiz olarak verdi aralardan dolayı son haftalar da reytingleri düştü. Zaten birkaç dizi izliyorum onlardan biri olan galibi bitiriyor resmen saçmalık 😡😡

İzleyicileri adına üzgünüm bende.

Çok güzel bir diziydi yazık oldu, yine Kanal D.

Aynen benim yazıma dayanamadan aramış Barakuda Film'in yapımcısını.

Birazdan Medyapım'ı da arayacaktır.

Şok ağızlı.
GS'da mı bitiyor. Dur haberini açayım.

Umarım orijinalindeki gibi Hülya ile Ahmet'i evlendirmezler. Akıllarında öyle bir şey varsa hiç çekmesinler...

23.30'a koyup dizinin reytinglerini düşürdü Kanal D, tıpkı Yalan Dünya'ya yaptığı gibi...

Umarım orijinalindeki gibi Hülya ile Ahmet'i evlendirmezler. Akıllarında öyle bir şey varsa hiç çekmesinler...
Ben de ondan korkuyorum ama sanki Hülya ile Osman da olabilir gibi geldi bana, o Osman'ı diziye boşu boşuna almamışlardır herhalde. Monk'ta son bölüm iki part halinde bir de, bizde onların çekilmemiş olmasından korkuyorum ben.