HeisenBerg
Favori Üye
Beklediğim kadar iyi çıktı dizi, çok beğendim. Yalnız süre sıkıntılı 50 dakika olayı yalan oldu herhalde.
Sheldon'a çok benzemiyor mu davranışları ? @OzaN
Beklediğim kadar iyi çıktı dizi, çok beğendim. Yalnız süre sıkıntılı 50 dakika olayı yalan oldu herhalde.
Sheldon'a çok benzemiyor mu davranışları ? @OzaN
Bence haftada 2 gün, Pazartesi-Perşembe yayınlansa çok iyi olur dizi.
Ben Kanal D Pazartesi bir az güçlensin en azından totalde diyorum.Ne yaptın RevaN biz dizi sürelerini kısaltalım diyoruz sen iki gün yapalım diyorsun.
Dizinin günü, saati, süresi her şeyi ideal. Süresi de ideal diyorum çünkü bu bölüm iki bölüm birleşikti herhalde. Gelecek haftadan itibaren 50 dakika olacak sanırım.
Ben Kanal D Pazartesi bir az güçlensin en azından totalde diyorum.Ne yaptın RevaN biz dizi sürelerini kısaltalım diyoruz sen iki gün yapalım diyorsun.
Dizinin günü, saati, süresi her şeyi ideal. Süresi de ideal diyorum çünkü bu bölüm iki bölüm birleşikti herhalde. Gelecek haftadan itibaren 50 dakika olacak sanırım.
Ben Kanal D Pazartesi bir az güçlensin en azından totalde diyorum.
İkisi de ard arda yayınlanırsa çok iyi olur Yalan Dünya ile.
Ters tepme ihtimali yüksek gün değişikliği diziye zarar verir. Galip Derviş'in başarılı olmasını istiyorsa günüyle saatiyle oynamamalı Kanal D. Yoksa Kayıp Şehir gibi eldekinden de olur.
Gün değişikliği olsun demiyorum ki, Perşembe de yayınlansın Pazartesi de diyorum ama Kanal D yapmaz bunu. Bence yaparsa iyi olur.
Reytingler baya yüksek çıkmış. Haftaya ab de zirveyi alır gibi.
İlk bölüm diye süresinin uzun olduğunu düşünüyodum.Sanmıyorum en yüksek rakamları olabilir bu haftaki rakamlar. Hem süre daha uzundu hem de ilk hafta diye herkesçe seyredildi. Ama yine de özellikle A/B'de 6 reytingin üstünde olacağını düşünüyorum ve bu da gayet yeterli.
İlk bölüm diye süresinin uzun olduğunu düşünüyodum.Haftaya 50 dakika olmucak mı?
Bir de diyorduk, örnek olacak diye.. Haftaya 50 dakika olmasi dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?