Galip derviş cuma olsa ne iyi olur ya :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Bu yorumum bencilce gelebilir size ama cuma günleri izlediğim bi beyaz show var ondan önce galip derviş olsada izlesek
pazartesine arka sokaklar gitse yalan dünyada cuma galip dervişten sonra pt2ye geçse nasıl olsa kısa dizi beyaz show 23.30 da başlar

Bence benim icin cuma arka sokakların olması iyi Pazartesi olursa zorlanırım

Ellerine sağlık kardeş çok uğraşmışsın çok güzel bir köşe yazısı olmuş 3 satır

Cuma gününde başarılı gideceğini düşünmüyorum. En uygun gün Pazartesi bence..

Cuma gününde başarılı gideceğini düşünmüyorum. En uygun gün Pazartesi bence..
Cuma yalan dünya iyi gidiyordu bu dizide komedi bence cuma ab de zirve şansı olur ardındanda yalan dünya sonra beyaz show kanal d cuma ab yi kapatır

Arka Sokaklar ne olacak peki ?

bence pazartesine geri gitmeli belki cumada olduğu gibi zirve olmaz ama şu var cuma günü eğer galip derviş ve yalan dünya iyi gider pazarteside muhalek arka sokaklar yalan dünyadan iyi gider totalde dengelenmiş olur..

Olmaz. Cuma Yalan Dünya olsun
@RevaN

Yalan Dünya PT2`ye atılmaz. Bu mesajımı kayıt edin.

PT2`ye alınırsa oranlarını yükseltir ona lafım yok ama alınmaz.

Onu izleyen herkes içindeki reklamlardan başı döner. Reklam geliri fazla. Kısacası arkası sağlam. PT2`ye alınmaz.

Olmaz. Cuma Yalan Dünya olsun
@RevaN
E cuma diyorum bende ama pt2 galip derviş 20.00-22.00 yalan dünya 22.00-23.45 daha sonrada beyaz show vallah süper olur
cuma izlerim şuan izlicek bişey bulamıyorum hem sizce arka sokaklar pazartesi yalan dünyadan daha iyi gitmezmi?

- - - Ekleme - - -

e tamam seni kırmayalım pt1 yalan dünya pt2 galip derviş

ben pazartesileri öğlenciyim üniversitede o yüzden arka sokaklar cuma da kalsın pazar sabah onuna alsınlar kurtlar vadisiyle muhteşem yüzyılı ozaman siz haksızlık dermiydiz demezmiydiniz pazar sabahın onunda yeni bölüm mü olur demi

?????? bir tercüman yok mu

bide ters psikoloji uyguladımda cuma cuma starda acunun ne işi var

- - - Ekleme - - -

arka sokaklar cumada kalsın yeter isterdelerde saat 23 e yalan dünya gelebilir