Galatasaray'dan Danimarkalı Stoper Takviyesi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Galatasaray Spor Kulübü, Victor Enok Nelsson'un transferinin gerçekleştiğini KAP duyurusu ile açıkladı.

Danimarka ligi ekiplerinden Kopenhag kulübünden bonservisiyle birlikte transfer olan 1998 doğumlu stoperin 190 maçlık profesyonel kariyerini bulunuyor.

Victor Nelsson'un Galatasaray'la 5 senelik sözleşme imzalayacağı biliniyor.

https://twitter.com/x/status/1425155650909265920

Kuzey'lileri severiz... Marcao ile iyi ikili olacaktır... Ancak hala orta saha eksiği ve forvet belirsizliği var. Bir an önce çözüme kavuşalım da önümüze bakalım artık... Tabi Perşembe günü iş kazası olmasın da... Gruplara bir şekilde kalmak lazım...

En çok bizim ihtiyacımız var biz hâlâ almadık stoper

Mostafa var ya yoldaşım..

Mostafa antrenman kalitesizliği nedeniyle formsuz olabilir ama yine de bu takımın gözü kapalı güveneceğimiz forvetidir, golcüsü ve taşıyıcısıdır... Zaten Mostafa'nın bonservisini almazsak benim gibi Terimci bile anti-Terimci olur bu saatten sonra, hele ki Onyekuru olayından da sonra artık yok daha neler... Düşünmek istemiyorum bu ihtimali...

Reactions: MEnes
Mostafa var ya yoldaşım..

Mostafa için demedim onu rotasyon belli olsun diye dedim... Falcao gidecek, Diagne gidecek gibi haberler mevcut. İkisi de gidecekse Mostafa sakatlandığında Oğulcan ve Babel kalacak elde. Halil gelirse tamam sıkıntı olmaz da en azından şu rotasyon ve forvet belirsizliği ortadan kalksın istiyor insan...