Galatasaray'dan Altın Değerinde 3 Puan! | Trabzonspor 0-2 Galatasaray

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
https://twitter.com/x/status/1342891511315365890
Tatava yapmadan attık geçtik, düşük modda kendimizi zorlamadan temiz bir galibiyet aldık verilmeyen bir penaltımıza rağmen. Bu sezon Sivas, Erzurum ve Trabzon deplasmanlarından 9 puan çıkarmış olmamız çok önemli, senelerdir daima puan kaybettiğimiz deplasmanlardan altın değerinde ve belki de meşaleyi yakacak puanlar oldu bunlar...

Reactions: Polat Şaşmaz
Ahmet Ağoğlu bu sene yaşattığın rezaletle gurur duy.

"Abdullah Avcı > Fatih Terim" yargısının evrensellik kazanıp nesnel bir form elde edeceği maç olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 97080
İyi totemmiş

------

Şükürler olsun oyun iyi olunca, oyuncu kim olursa olsun hak ettiğini alıyorsun. Trabzonspor dediğim gibi bitik takım. Zorlanmadan temiz 3 pointimizi aldık ilerliyoruz.

Uzaydan da yönetse şampiyon yapacak!

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski
VAR'dan ofsayt hatası olmaz, mümkün değil yani o konu tartışmaya kapalı.

Asıl tartışılması gereken, GS'nin penaltısını vermedikleri gerçeği. Adamın eline çarpıyor ceza sahasında, penaltı vermediler.

Bizde oluyor. 😡
Sizde en son rakip takımdan adama teması bile olmamasına rağmen sarı karttan kırmızı kart verilmiş, Gustavo'ya ise yüzde yüzlük kırmızı kart es geçilmişti.
Başakşehir maçından sonra zaten hakemin o kart olayı iptal edilerek hakemin hataları bir nevi kabul edildi, yani Başakşehir maçından sonra Fenerbahçe'nin pek itiraz etmeye hakkı yok artık. İtiraz ettiği an o maçı hatırlatacağız ta ki hakem hatası nedeniyle kaybedene dek.

Reactions: 12.Adam
Bundan bahsetmiyorum gönderdiğim linkteki görselden bahsediyorum.

Reactions: Tolstoyevski
Dostum kurallar hakkında hiç bir şey bilmiyorsun kendi arkadaşından gelen sürpriz top özellikle yakın mesafe ise penaltı vermiyorlar bunu ilk defa duymuş olamazsın.

Var konusunda dediğin gibi sisteme güvenmek dışında yapacak bir şeyimiz yok. @12.Adam

Reactions: 12.Adam

Bu kadar iddialı olmaya gerek yoktu, nereden biliyorsun hiçbir şey bilmediğimi?

O pozisyona yönelik birçok kez penaltılar verildi GS ya da başka takım aleyhine. Ama konu bu değil, penaltı ya da değil gelip de hiçbir şey bilmiyorsun diye çıkışmak doğru değil. Burada sınav yapmıyoruz, ben her farklı görüşe karşı hiçbir şey bilmiyorsun modunda cevaplar versem, başkaları aynısını yapsa işin içinden çıkılmaz.

Dediğim gibi penaltıdır değildir orası ayrı, saygı sınırlarını aşmak ve buraya gelip de şahsileştirmek bilirkişi hareketleri ayrı. Erman Toroğlu, on yılların futbol yorumcusu ve eski hakemi o da penaltı diyor, o da hiçbir şey bilmiyor olmalı...

https://twitter.com/x/status/1342913802392764418

Reactions: Gerekli24
Biraz düzensiz yazan biriyim ve genelde yazdığımı okumadan cevap veriyorum kast ettiğim o değildi, özür dilerim. Bu da bana ders oldu yazarken daha dikkatli olup yazdığımı okuyacağım. Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorsun veya hiç görmedin kast ettiğim şeydi. Yoksa tabiki burada kimse hakem değil kimse kimsenin ne bilip bilmediğini söylemek haddine değildir.

Erman Toroğlu'nu ciddiye almıyorum çünkü standart konuşmuyor. Bizim Fenerbahçe Beşiktaş maçında attığımız gol öncesi en kötü tehlikeli hareketten faüldü. Ancak faul yok dedi. Beşiktaş lehine bir yorumunu belirteyim de daha gerçekçi olsun ve yakın zaman diye bu örneği verdim. Daha önce bir maçta Cüneyt Çakır vara gitmesine rağmen bu tarz bir penaltı vermemişti ve bu tarz çok örnek gördüm. Arkadaşından yakın mesafede geliyorsa veren ben rastlamadım. En azından öyle skandallık bir olay değil gözüküyor.

Ben de normalde biliyorsun tepkili olmam genelde, biraz fazla tepki gösterdiysem kusura bakma dediğin gibi yazı dili ile niyet dili farklı olabiliyor bazen, sorun yok yani kapandı o konu olur böyle şeyler illa ki.

O pozisyonda hakem penaltısı verse verirdi ve öyle büyük bir tepki gelmezdi, çünkü arkadan da gelse eliyle topun akışını önlüyor belki eline değmese ceza sahasına düşecek ve çok tehlikeli bir pozisyon olacak. Kollar açık, topa müdahele ve topun akışına engel.

https://twitter.com/x/status/1342918531978047488

Konunun kapandığına sevindim. Asla saygısız bir üye gibi gözükmek istemem. Evet biraz fazla yazmışsın ama uzun yazı yazdığın için normal
Foruma üye olma sebeplerimden biri de saygıdır.

Evet mantıklı olunca kimse bir şey demezdi. Bazen bazı uygulamalar bana da saçma geliyor kural böyle diye işin içinden çıkılıyor. Ancak hakemin art niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

1.27den bakabilirsin

Burada Cüneyt Çakır vermemişti Vida açık ve net el ile oynuyor. Benim en tam hatırladığım örnek bu olduğu için bu örneği verdim.

Erman Toroğlu'nun kast ettiğim videosu da bu.

Son düzenleme: