Galatasaray'dan 3 Transfer Birden

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Galatasaray Spor Kulübü, gün içinde yaptığı KAP açıklamalarında 3 transferin birden yapıldığını duyurdu. İlk olarak 24 yaşındaki Romanyalı orta saha Alexandru Cicaldau'u kadrosuna kattığını açıklayan Galatasaray, ardından 21 yaşındaki sağ-bek Sacha Boey'i kadrosuna kattığını açıkladı. Son olarak ise Hollanda milli takımında da forma giyen 31 yaşındaki sol bek Patrick Van Aanholt, Galatasaray'ın bugün açıkladığı son transfer oldu.

https://twitter.com/x/status/1418606563368046594 https://twitter.com/x/status/1418666994619109383 https://twitter.com/x/status/1418669462082002946

Reactions: Polat Şaşmaz
@Tolstoyevski'ye bir Galatasaray transfer haberi açtırmayan hayat, üç transfer haberi birden açtırıyor.
Heyecansız ve ya tutarsa kıvamında transferler oldukları için ayrı ayrı açmadım, mesela Gedson transferi olsa onu ayrı açardım ya da önemli bir transfer fakat bu 3 ismin 3'ü de heyecan vermiyor

Reactions: Araf
PSV maç konusunda dediğim gibi GS topçuları indirmeye başladı. van Aanholt sonunda buraya düşmeyi kabul etti ha. Maaş olarak 1.8 diyorlar ama geldiği kulüpte 3 milyon alıyordu. İmza parası sağlamdır. GS bekleri güzel toparladı.

3 ismi de telaffuz etmek zor olacak. Belki en kolayı Sacha Boey, ona da eğer kalitesini gösterir ve takıma katkı sağlarsa Şaşa Bey filan deriz ama diğer ikisinin telaffuzları ve yazılışlarına alışmak biraz zaman alacak gibi özellikle Rumen olanın

Reactions: 12.Adam and Araf
GS tehlikeli bir konuma geldi. Sıkıntı şu ki bizden daha iyi kadro mühendisliği yapıyorlar ve bunu FT'nin eline veriyorlar. Bu transferler tutar ve GS rüzgarı arkasına alırsa kolay kolay durdurulmaz.

Reactions: Tolstoyevski
Sacha ismini duyunca, aklıma hemen Sacha Baron Cohen geliyor. En kolayı bence de onun ismi.

GS tehlikeli bir konuma geldi. Sıkıntı şu ki bizden daha iyi kadro mühendisliği yapıyorlar ve bunu FT'nin eline veriyorlar. Bu transferler tutar ve GS rüzgarı arkasına alırsa kolay kolay durdurulmaz.
Cicaldau ve Sacha transferleri tamamen Anadolu kulüpleri yabancı transferleri seviyesinde bence, tutarsa iş yapar belki ama nedense pek sanmıyorum GS seviyesinde olduklarını şu aşamada... Aanholt'un ismi, az çok kariyeri var belki ve Premier Lig ve Hollanda milli takımı ancak o da 31 yaşına gelmiş, gençleşme projesine aykırı ve yaşı arttıkça sakatlık, formsuzluk vb. daha çok artıyor özellikle beklerde...

Gedson transferi bomba olur tabii ama pek sanmıyorum bu yönetimin becerebileceğini. Hatta BJK'ye kaptırırsak şaşırmam...
------

Sacha ismini duyunca, aklıma hemen Sacha Baron Cohen geliyor. En kolayı bence de onun ismi.
Yine iyi, "Grey" olan versiyonu gelmiyormuş senin akla

Reactions: 12.Adam and Araf
Ben ona Saçho Bey derim

Onun gelmesi için Sasha olması gerekiyor adının. Ayrıca o artık eskide kaldı, yapmıyor artık öyle şeyler.

Cicaldau için 6 milyon avro mu verilmiş. Geçmiş olsun. Halâ kulüpler bu kadar yüksek bonservisleri nasıl veriyorlar anlamak güç. Yeni bir Hagi olacağını mı zannettiler ne yaptılar.

Reactions: 12.Adam
Cicaldau için 6 milyon avro mu verilmiş. Geçmiş olsun. Halâ kulüpler bu kadar yüksek bonservisleri nasıl veriyorlar anlamak güç. Yeni bir Hagi olacağını mı zannettiler ne yaptılar.
Niye irfana 11 vermediniz mı en azından yarı fiyatına

Şaka bir yana bu oyunculara yapılan yatırımın her türlü dönüşü olur. En kötü aynı fiyata satarsın zarar etmezsin. 30 yaşında kariyeri bitmiş adama yatırım yapacağına böyle gençlere yatırım yap. Galatasaray doğru yolda. Diğer kulüplerimizin de örnek alması lazım yoksa bu çukurdan çıkış çok zor.

Tam alınan ağır mağlubiyetin üstüne yapılan bu transferler hiç hoşuma gitmedi. Nasıl gelişti bu transfer süreçleri onu merak ediyorum ben. Daha önce anlaşmış olsalar maçtan önce bitirirlerdi işi herhalde. Öyle ağır bir yenilgi gelince apar topar fiyatları mı arttırdılar iyice acaba ne yaptılar, sırf taraftarın sinirini biraz yatıştırabilmek adına.

Deniz'i de 3.1'e satmadık mı peki?

Reactions: 12.Adam
Transfer yapsalar bir dert, yapmasalar bir dert.

Önceden yapsalar daha iyiydi tabii, maça yetişirdi. Boş ver, transferler tutmazsa yönetime laf etmek için bahaneniz olur. Gerçi başkan çok yeni ayrı konu ama çok yavaş davranıyor.