Galatasaray'da Marcao, Kerem'i Maç İçinde Dövdü!

Onur Kıvrak, Kerem'e desteğini açıklamış. Bu saatten sonra ben Marcao abimin yanındayım.

Reactions: Gerekli24
Reactions: xdragxx
Bak bak bak, rakipler nasıl birlik olmuş bu olaydan sonra..
Yok ben bize de olsa aynısını isterim

Eee ufak bir tokat 8'se buna da 8 vermek çifte standart olmaz mı
Normali 12-16 maç arası bir şey bu hareketin.
Ekşide bir yorum görmüştüm 1 maç alır en fazla gibi sinir bozucu bir yorumu vardı atarım şimdi de hakaretten ceza yerim
Marcao Kerem ekşi yazınca zaten nete konusunda gözüküyor

Kerem'in abisi adam çıktı. Affetmiyorum yazdı affetmeyin tabii. Bu Gs meselesi değil milli bir mesele. Bu sıkıntılı adamın saldırdığı 2. Türk futbolcu ve hepsi de genç.

Kerem'in abisi adam çıktı. Affetmiyorum yazdı affetmeyin tabii. Bu Gs meselesi değil milli bir mesele. Bu sıkıntılı adamın saldırdığı 2. Türk futbolcu ve hepsi de genç.
Abi olayın Kerem'in genç olması ve Türk olmasıyla bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz.

Bu gsnin iç meselesi bence ama affedilirse kulübe yakışmayan bir durum olacak.

Reactions: xdragxx
Abi olayın Kerem'in genç olması ve Türk olmasıyla bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz.
Milliyetçilik yapmıyorum. Kerem'i değil yeni gelen Rumen'i dövse bu olay Gs'nin iç meselesi olurdu. Ama Marcao sadece Gs futbolcusunu değil milli takım futbolcusunu da dövdü. O yüzden TFF'nin de müdahale etmesi lazım.

TFF zaten ceza kesecektir ama bence milli takım futbolcusuna vurduğu olduğu için değil böyle olması da saçma olur diye düşünüyorum. Mesela bu olay milli takımda yaşansa dediğin çok doğru.

TFF zaten ceza kesecektir ama bence milli takım futbolcusuna vurduğu olduğu için değil böyle olması da saçma olur diye düşünüyorum. Mesela bu olay milli takımda yaşansa dediğin çok doğru.
Oldu zaten
Bu herif GS-Milli takım u21 maçında Halil'e de tokat attı herkes olayı kapatmaya çalıştı

Gerçek bir Fatih Terim öğrencisi olduğunu kanıtlamış. Türk futbolunda böyle rezillikler çok maalesef ve bu rezilliklerin %90'ında da malum kişinin parmağı var. Fakat söyleyince kötü oluyoruz, çünkü adamın UEFA kupası var.