Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Play-Off Turu Rakipleri Belli Oldu!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,868
Puanı
860
uel_draw_confirmed.png

Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu!

Avrupa Ligi'nde Lig Etabı'nı 14. olarak bitiren Galatasaray ile 24. olarak bitiren Fenerbahçe'nin Play-Off Turu rakipleri çekilen kuranın ardından belli oldu. Galatasaray ilk maçını deplasmanda oynayacağı AZ Alkmaar ile eşleşirken Fenerbahçe'de ilk maçını kendi evinde oynayacağı Anderlecht ile eşleşti. Temsilcilerimiz ilk maçlarını 13 Şubat'ta rövanş maçlarını ise 20 Şubat'ta oynayacak.

Takımlarımız bu turu geçmeleri halinde Son 16 Turu'nda Galatasaray, Manchester United veya Tottenham'ın rakibi olacakken Fenerbahçe ise Olympiacos veya Rangers'ın rakibi olacak.

İşte Avrupa Ligi Play-Off Turu eşleşmeleri:

Ferencváros vs Viktoria Plzeň
Porto vs Roma
AZ Alkmaar vs Galatasaray
Midtjylland vs Real Sociedad
Union SG vs Ajax
PAOK vs FCSB
Twente vs Bodø/Glimt
Fenerbahçe vs Anderlecht

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Fenerbahçe, tüm rakipler içinde en çok galip geldiği takımla eşleşti.
6 kere oynadığı Belçika ekibine karşı 3 galibiyet alıp, 1 yenilgi yaşadı.
Yeni transfer takviyeleri ile ilk maçın evimizde olması ile tur için umudum var.

Galatasarayda rakibini küçümsemezse geçebilir. Genelde kendilerini birşey sanıp, kendilerine göre bir tık alt level takımları küçümseyip, puan kaybedip geliyorlar.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Gayet normal rakipler üst turları görmek istiyorlarsa bu rakipleri yenmeleri gerek.

Dişimizi göre bir kura. Bundan sonra çok kolay maç yok. Yine de en azından büyük liglerden takımların iki tur rahatsız etmeyecek oluşları olumlu...