Galatasaray Sezonu 56 Puanla Tamamladı!

Gelecek sezon çok erken başlayacağı ve hem Uluslar Ligi maçları hem de yazın olacak turnuva yüzünden maç takvimleri çok sıkışacak. Bu yüzden de Terim takımı avrupa potasından düşürdü ve seneye ligi alacak bir kadro kuracak kendine.

Yalnız şu an Avrupa potasında Trabzon cezası iptal olmazsa

Geçen hafta istemeden bir galibiyet aldı.
Gitse bile ilk turda eler takımı muhtemelen. Yoksa sezon tehlikeye girer kendisi için.
Yalnız oradan da para geliyor.
Şu an kulüpler sıkışık seneye yine 3 büyükler şampiyon olamazsa şaşırmam. Belki yine yalnışlıkla turu geçer

Fatih terim yönetime göz dağı vermeye devam ediyor dk 50 de berabere bitere oynadım ve yanilmadim biliyorum çünkü öne gecsekde skoru koruyamayacagimizi bir çok yabancı bu sene gidecektir Caner Arda Emre ve Kaan biten transferler Rizede.var biri 24Erzincandan aldığımız oyuncu kadro yapısı olarak en iyisi yüz diyebilirim seneye çok güçlü döneceğiz gönül isterdi ki terim buragi alsın boş kağıda bile imza atardı ama kısmet..

Burak Lille'e gitti gözüküyor.

Caner,Arda, bu Emre hangi Emre? Kaan Ayhan mı?

Transfermarkt ta 1,03€ artıdasınız.

Reactions: Felon
Yalnız oradan da para geliyor.
Şu an kulüpler sıkışık seneye yine 3 büyükler şampiyon olamazsa şaşırmam. Belki yine yalnışlıkla turu geçer

GS'ye bir şey olmaz. Bir sene kemer sıkıp şampiyon olup sonraki sezon hem ligden gelen para hem de CL parası yeter.
Pardon da Kaan'ı hangi ara aldınız?

https://twitter.com/x/status/1274807757510672384

Reactions: 12.Adam
Ali Koç caneri almaz görürsün gokhana bir şey diyemem ama Caner parasal olarak idari yöneticilerle küfürlu konuşup yüzlerine para atıp kulübü terketti
Yok o tam öyle değil
Ali Yıldırım'a küfür olayı doğru ama küfür etme sebebi kadro dışı kalmasıydı.
Caner Fenerbahçe isterse her türlü Fener'e gelir ama tabii ki biz istemezsek o zaman Galatasaray olabilir