Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Belli Oldu!

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,688
Puanı
860

20 Mart Pazar günü oynanması planlanan ancak terör şüphesiyle önce seyircisiz, sonra ertelenmesine akrar verilen dev derbinin oynanacağı tarih belli oldu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 13 Nisan Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da oynanacak.

TFF Başkanı Demirören, "Fenerbahçe Kulübü 6-7 Nisan'da, Galatasaray Kulübü de 28 Nisan'da oynanması için ısrarcı oldu. Biz federasyon olarak kararımızı 13 Nisan olarak verdik. İki kulübümüz de bu kararı saygıyla karşıladıklarını belirttiler. Bu karara olumlu baktıkları için iki kulübümüze de teşekkür ediyorum." diyerek 28 ve 29. Hafta maçlarının programlarında da değişikliğe gidileceğini sözlerine ekledi.

Sneijder yok, Hakan Balta yok Dursun yine biat etmiş. Bir de Mahmut Uslu'nun gittiği toplantıya gitmiş. Ünal Aysal olsa TT Arena bilet müdürünü gönderirdi.
@Since2011

Sneijder yok, Hakan Balta yok Dursun yine biat etmiş. Bir de Mahmut Uslu'nun gittiği toplantıya gitmiş. Ünal Aysal olsa TT Arena bilet müdürünü gönderirdi.
@Since2011
Ben Sneijder'in oynayacağını düşünüyorum aga.Merak etme aga o sahada Fener'e 3 puan vereceğimizi düşünmüyorum

Ben Sneijder'in oynayacağını düşünüyorum aga.Merak etme aga o sahada Fener'e 3 puan vereceğimizi düşünmüyorum
İnşallah
Sneijder Han Hazretlerine ilik suyu içirsinler
Ne de olsa kulübü köylüler yönetiyor. Yılların geleneğini test etme zamanı geldi dayayın iliği

İnşallah
Sneijder Han Hazretlerine ilik suyu içirsinler
Ne de olsa kulübü köylüler yönetiyor. Yılların geleneğini test etme zamanı geldi dayayın iliği
Bu vizyonsuzlar 1 gün kulübü iyi yönetsinler gidecem kurban kesecem
.Ben en az beraberlik diye tahmin ediyorum
.Sneijder oynarsa kesin galibiyet diyorum

Birçok oyuncu oynayamayacak maçta çok zor olur maç

Bu vizyonsuzlar 1 gün kulübü iyi yönetsinler gidecem kurban kesecem
.Ben en az beraberlik diye tahmin ediyorum
.Sneijder oynarsa kesin galibiyet diyorum
Mümkün değil aga hiç umudum yok kesin yenileceğiz
(ters totem)

Gs böyle giderse paf takımıyla çıkar maça revire döndü takım.

sneijder bu maç mutlaka oynaması lazım ve bizim mutlaka galip gelmemiz lazım bu maç seneyi kurtarma taraftarı bi nebze olsun rahatlatma maçıdır İnşallah yenilmeyiz ama kabul etmek lazım favori fener hele sneijder oynamazsa şansımız çok çok az
bu arada maçın çarşamba olmasına sevindim daha doğrusu perşembe olmamasına diyelim

Sneijderin maça yetişmesi biraz zor ama yetişme ihtimalide bulunuyor bu maçta oynayamazsa maçta bizimkiler çok zorlanır umarım oynar.