Galatasaray 2-2 Az Alkmaar | UEFA Avrupa Ligi - Play Off Turu | Rövanş Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,210
Puanı
1,060
UEFA Avrupa Ligi play off uru rövanş maçında Galatasaray ile Az Alkmaar karşı karşıya gelecek.

İlk karşılaşmayı Az Alkmaar, 4-1 kazanmayı başardı. Temsilcimizin tur atlması için üç farklı skorla kazanması gerekiyor.

Galatasaray - Az Alkmaar maçı 20.45'de TRT 1'de!

1740069989905.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Kader maçı olabilir. GS eğer maçta iyi bir performans göstermesine ve skor olarak da üst tura yaklaşmasına rağmen elenirse, FB maçında ve TSL'de inanılmaz avantaj yakalar. Turu geçerse zaten şampiyonluğunu ilan eder.

Hiç romantikliğe gerek yok. Tur ihtimali zaten yok, ben maçı kazanma ihtimalimizin olduğunu da düşünmüyorum, beraberlik en iyi skor olur ki bence o da olmaz, yeniliriz.

Turu gecmez hayal kurmaya gerek yok ama yenilmesin en azindan bu mac ülke puani icin.

GS ilk yarı yemeden atarsa maçtan bir şeyler çıkabilir. İlk yarı atamazsa ikinci yarı rölantiye alıp pazartesine hazırlanırlar.

3-0 biter de uzatmaya gider inşallah. Ne kadar çok oynarsa Galatasaraylı oyuncular, o kadar iyi. :A

Galatasaray erken gol atabilirse herşey olabilir.
Ama 1 gol yerse, yedekleri saha sürsün.

Futbolda hiçbirşey belli olmaz.

Farklı kazanmamız gereken maçın yıldızı kalecimiz Günay. Yorum bu kadar.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Az Alkmaar'ın kadrosundaki en yaşlı isim 27 yaşında ve diğer oyuncuların yaşları hep 20-23 aralığında. Gerçekten iyi bir kadro kurmuşlar. :)

Günay, gününde bugün, iyi kurtarışlar yapıyor. :A

GS iyi bile dayandı. Muslera olsa şimdiye kadar yemişti. Poku maç sonuna kadar Abdülkerim'i futboldan soğutabilir.