Siz benim eleştirileri çok yanlış anlıyorsunuz öldürseler Gs forması giymem benBizim @xdragxx olabilir bu![]()
Bu tarz tepkileri rakip takımın vermesi olumlu ama siz sinir bile oluyorsunuz bence
Siz benim eleştirileri çok yanlış anlıyorsunuz öldürseler Gs forması giymem benBizim @xdragxx olabilir bu![]()
Biliyorum giymeyecegini. Verdiğin tepkilerden sana giyebilir demek istedimSiz benim eleştirileri çok yanlış anlıyorsunuz öldürseler Gs forması giymem ben
Bu tarz tepkileri rakip takımın vermesi olumlu ama siz sinir bile oluyorsunuz bence![]()
Cevo ortağını savunmak da geciktin amaÖldürseler giymez @xdragxx![]()
Nerde geciktim mesaj yazdıktan hemen sonra yazdım alkollü insanCevo ortağını savunmak da geciktin ama
Giymez Aykut ya. Giyer diyen net GS lidir![]()
1 milyon dolar verseler giymez misinSiz benim eleştirileri çok yanlış anlıyorsunuz öldürseler Gs forması giymem ben
Bu tarz tepkileri rakip takımın vermesi olumlu ama siz sinir bile oluyorsunuz bence![]()
Giymez1 milyon dolar verseler giymez misin![]()
Peki öyle diyorsan öyle olsun güzel insanNerde geciktim mesaj yazdıktan hemen sonra yazdım alkollü insan![]()
5 milyon dolar. Galatasaray'ın ilk beş yıldızlı resmi formasını şampiyonluk maçında giyerse verilecek. Okey mi? 🤔Giymez![]()
5 milyon dolar mı 🤓5 milyon dolar. Galatasaray'ın ilk beş yıldızlı resmi formasını şampiyonluk maçında giyerse verilecek. Okey mi? 🤔
o ne gııı hatırlayamadım5 milyon dolar mı 🤓
Aklıma @xemrexxx geldi eskilerden bir iddaa felan hatırladım herhalde. Sözünü tutmamistir bu emre kesin
Bilmem iddaa olunca konu sen geldin aklıma. Tutmadigin bir söz mü vardı yada iddaa felan mi kaybettin acabao ne gııı hatırlayamadım![]()
Beni mi haklı buldun ?O paraya giymeyecek insan yok abartma @12.Adam giymez demiş![]()
Ondan bunu mu anladın yetersizBeni mi haklı buldun ?![]()
Benim olayları anlama seviyemBeni mi haklı buldun ?![]()
1 milyon $ Gs forması giyer misin ? Vay arkadaşOndan bunu mu anladın yetersiz
1 milyon dolara giymeyecek adam mı var diyorum.