Şurada biraz daha yakınlaştık. 😅Ben takip etmiyorum bayadır ama GS nefretim baki
Şurada biraz daha yakınlaştık. 😅Ben takip etmiyorum bayadır ama GS nefretim baki
Ole kesinlikle bu tarz maçları iyi oynatıyordu.Sene 20-21 değilSergen de ileri değil geri gitmiş vaziyette kendisi part time teknik direktör. Ole şu maçı şuraya geldikten sonra rahat alırdı
Bizim takım sorunun hocalarda değil oyuncularda olduğunu anlamıyor halâOle kesinlikle bu tarz maçları iyi oynatıyordu.
Yok şimdi hocalarınız da sorunlu.Bizim takım sorunun hocalarda değil oyuncularda olduğunu anlamıyor halâ
0 - 1 olduktan sonra at yarışı oynuyordur kulübede affedilir.Yok şimdi hocalarınız da sorunlu.
Trabzon lider bile olsa her türlü liderliği verirdi İsmail Kartal’ın geldiği sezon Fenerbahçeye 20 puan farktan şampiyonluk veriyordunuz Başakşehir’e bile verdiniz 14 puan farkla öndeykensergen hoca : geriye yaslanmak fikrimiz yoktu kimseye de yaslanin demedim , oyuncularin gecmisten gelen aliskanlik bu .
ugur meleke : hocam rafa mert v emirhan disinda kimse yoktu gecmite olan . hepsi senin zamaninda bu yaz geldi !!
Bizim sorun yönetim anlayışı ve çıkarcı medya bunlar düzelmeden diğer sorunlar düzelmezBizim takım sorunun hocalarda değil oyuncularda olduğunu anlamıyor halâ
Bu maçın böyle bitmesi hiç bir işe yaramadı10 kiṣilik GS yi yenemiyorsan ne diyeyim bilemedim...
Biz ne zaman zora düşsek yardımımıza yetişiyorsunuz. Teşekkürler Fenerbahçe.Bu maçın böyle bitmesi hiç bir işe yaramadı
Bu maçın böyle bitmesi hiç bir işe yaramadı
Zaten Galatasaray’a yaradıGSye her zaman yarar.
Taraftar İsmail kartal olsa puan kaybeder dedi yabancı gelse puan kaybetmez dedi İsmail kartal olsa puan kaybetmezdiBiz ne zaman zora düşsek yardımımıza yetişiyorsunuz. Teşekkürler Fenerbahçe.
Ali Koç, çöpe attı sezonu Tedesco ileTaraftar İsmail kartal olsa puan kaybeder dedi yabancı gelse puan kaybetmez dedi İsmail kartal olsa puan kaybetmezdi
Eski başkanın canlı bombası patladı
@Bully
TS: Fenerbahçemiz birşey demiyor ise Ön elemeye gidiyoruz. Thanks. 😅🤩Biz ne zaman zora düşsek yardımımıza yetişiyorsunuz. Teşekkürler Fenerbahçe.
Samsun başkanı ne Zaman konuşsa olan fenere oluyor Hep aynı hakem geliyor ilk önce Fenerbahçe maçından önce kırmızı görmeyin legia Varşova nasıl takımsa hiç yormamış Uefa Avrupa ligine kalsa yorulurdu panatinakos yaktın feneriTS: Fenerbahçemiz birşey demiyor ise Ön elemeye gidiyoruz. Thanks. 😅🤩
Fenerbahçe yensin diye İrlanda tarzı reklam senaryosu yazdım not defterine @BullyAli Koç, çöpe attı sezonu Tedesco ile
Daha fazla vakit kaybetmeden İsmail Kartal’ı getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?