Galatasaray 1-1 Beşiktaş | Süper Lig 25-26 Sezonu | 8. Hafta Maçı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Derbi maçının sonucu nasıl olur?

  • Maç berabere biter

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Uzun vurmayı Sergen mi yasakladı ?
Bilmem o yönetiyor takımı. Ama şuradan maçı vermeyi ben ona yazarım. Daha farkını koyacağı hiçbir maç olmadı ole olsa en az bu kadar puan yine toplardık.
BJK bu maçı kazansaydı şampiyon olamazldı ancak mental anlamda olayı farklı bir noktaya çekebilirlerdi. GS'ye de darbe vuracaklardı. Deplasmanda 0-1 öne geçip 10 kişi kalan takıma karşı varlık gösteremeyip maçı beraberlik ile bitirmek Beşiktaş'tan götürür.

Gedson bu Orkun'dan en az iki kat iyi topçu. Bu maçta olsaydı GS orta sahasını peşinde dolaştırmıştı. Orkun topu alacak dönecek de pas verecek. Jurassk'e de lisans kontrolü yapılsın. Sahte olabilir ben bunun topçu olduğuna inanmıyorum.
Gedson geçiş oynarken işine yarar bu tarz maçlarda da yarayabilir ama onun dışında diğer lig maçlarında pas özürlüsü olduğu için işine yaramıyor bu özelliği ettiği mücadeleyi de mahvediyor çünkü topu kullanmayı bilmiyor
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Liverpool maçının yorgunluğu vardı. Maçı da uzun süre 10 kişi oynadık.

Hem yenilmemiş olduk hem de puan durumunda Beşiktaş’ı yanımıza yaklaştırmadık.

Olumlu bir sonuç olarak değerlendiriyorum. Bu maçtan böyle bir sonuç bekleniyordu zaten.
Biz yanınıza yaklaşarak ne olur sanki bir şey mi değişecek? :A
 
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Sessizce Galatasaray'ın altındaki rakibe bak ve milli aradan sonraki ilk iki maça bak. 👀
Trabzonspor da her daim ciddi bir rakiptir elbette 👍

Sırasıyla Başakşehir, Göztepe ve Trabzonspor ile oynayacaz. Zorlu fikstür, hayırlısı olsun.
 

Çok sinirliyim zaten benim takımdan beklentim yok. Avrupa'da yokuz kışın 4 takım Süper kupa oynayacak yokuz. Bari bir iki derbi kazanıp sevinelim elimizdeki maç gitti.
------


Suçu yine geçmişe atmış buna ve muhabir tayfasına göre hee kötü giden iş başkasının olumlu olan ise onun eseri.
sergen hoca : geriye yaslanmak fikrimiz yoktu kimseye de yaslanin demedim , oyuncularin gecmisten gelen aliskanlik bu .

ugur meleke : hocam rafa mert v emirhan disinda kimse yoktu gecmite olan . hepsi senin zamaninda bu yaz geldi !!
 
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24