Galatasaray 1-1 Beşiktaş | Süper Lig 25-26 Sezonu | 8. Hafta Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Derbi maçının sonucu nasıl olur?

• Maç berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Davinson'un rüyalarına girecek Rafa
------

Emirhan geçen sezon Osimsheni iyi savunmuştu şu ana kadar da iyiy gidiyor umarım böyle devam eder. En büyük korkum duran toplar. Hem Gs iyi hem biz kötüyüz bu konuda.

Davinson'un rüyalarına girecek Rafa
------

Emirhan geçen sezon Osimsheni iyi savunmuştu şu ana kadar da iyiy gidiyor umarım böyle devam eder. En büyük korkum duran toplar. Hem Gs iyi hem biz kötüyüz bu konuda.
Beşiktaş'ın yedek kulübesi beni korkutuyor 😅

Geçen sene Beşiktaş’ı 2 duran top golüyle yenmiştik.

İlkay tüm duran topları mundar etti. Sara oyuna girmeli.

Şöyle bitsin de Galatasaray ilk yenilgisini alsın.

Beşiktaş'ın ileri hattı çok iyi, defans hattı ve kalecisi de çok iyi olsa açık ara şampiyon olur.

Şu kaleci ve defans pasları. Guardiola umarım teknik adamlığı uzun süre bırakırsın.

Hakemler gol atmamızdan çok korkuyorlar!

10 kişilik takıma bile üstünlük sağlayamıyorlar 😡
------

Anketi oylamayı unutmuşum. Yetişemedim

Reactions: 12.Adam
Mert yine bizi puandan etti gördük Gs ileri çıkarınca defansı oyun kuruyorsunuz sanki baskı altında adama pas verip oyun kuracağınızı sanıyorsunuz eldeki galibiyetten olduk.

Reactions: TenTen and 12.Adam
Liverpool maçının yorgunluğu vardı. Maçı da uzun süre 10 kişi oynadık.

Hem yenilmemiş olduk hem de puan durumunda Beşiktaş’ı yanımıza yaklaştırmadık.

Olumlu bir sonuç olarak değerlendiriyorum. Bu maçtan böyle bir sonuç bekleniyordu zaten.

Reactions: ömer karataş
Mert yine bizi puandan etti gördük Gs ileri çıkarınca defansı oyun kuruyorsunuz sanki baskı altında adama pas verip oyun kuracağınızı sanıyorsunuz eldeki galibiyetten olduk.
Uzun vurmayı Sergen mi yasakladı ?

BJK bu maçı kazansaydı şampiyon olamazldı ancak mental anlamda olayı farklı bir noktaya çekebilirlerdi. GS'ye de darbe vuracaklardı. Deplasmanda 0-1 öne geçip 10 kişi kalan takıma karşı varlık gösteremeyip maçı beraberlik ile bitirmek Beşiktaş'tan götürür.

Gedson bu Orkun'dan en az iki kat iyi topçu. Bu maçta olsaydı GS orta sahasını peşinde dolaştırmıştı. Orkun topu alacak dönecek de pas verecek. Jurassk'e de lisans kontrolü yapılsın. Sahte olabilir ben bunun topçu olduğuna inanmıyorum.