Galatasaray 4-3 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig 16. Hafta Maçı

Maç Sonu Ne Olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,511
Puanı
1,060

IMG_3815.png

Süper Ligin 16. hafta maçında lider Galatasaray evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Maç saat 21.00’da başlayacak.

Maç hakkında yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: Bully and 12.Adam
Geçen çok zorlandınız. Zaten ballı takımsınız. Ben sadece biraz çelme takar gibi oldum ama olmadı :A
Yani uğurlu gelme yok. Kazanmaya alışıksınız
Benim bakış açıma göre bu maçı da kazanırsak 2’de 2 yaparsın ve Galatasaray’a uğurlu geliyorsundur artık :A

Her maçı da kazanmıyoruz. Benim açtığım konularda kazanamadı GS. Geçenlerde de Eyüp maçında beklenmedik bi kayıp yaşadık.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Teşekkür ederim, bir türlü takım sayısını netleştiremedik. Bir sezon 21 oluyor, sonraki 19 felan. :A
Ben hakim değilim takip etmediğim için ama son konuma bakıp yazdım. Önceki haftalardan takip edersin :A veya Google amcaya sor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Benim bakış açıma göre bu maçı da kazanırsak 2’de 2 yaparsın ve Galatasaray’a uğurlu geliyorsundur artık :A

Her maçı da kazanmıyoruz. Benim açtığım konularda kazanamadı GS. Geçenlerde de Eyüp maçında beklenmedik bi kayıp yaşadık.
@Dosi ‘nin şimdi tv ‘ yi açıp mutfağa veya evrak işlerine bakması gerekiyor. :A Herşey totem için…

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
@Dosi ‘nin şimdi tv ‘ yi açıp mutfağa veya evrak işlerine bakması gerekiyor. :A Herşey totem için…
İşten yeni geldim. Yemek falan yiyeceğim. Evde açık izleyecekler tabi ama uğraşamam. Odama çekilip bir şeyler izlerim. Gs kazanır net.
Size iyi seyirler. Benden bu kadar :Z

• Beğendim
İşten yeni geldim. Yemek falan yiyeceğim. Evde açık izleyecekler tabi ama uğraşamam. Odama çekilip bir şeyler izlerim. Gs kazanır net.
Size iyi seyirler. Benden bu kadar :Z
Kalpazan’ı da bitirdiğine göre, belki Uzak Şehir’e göz atabilirsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu ülkenin rezalet futbol iklimine daha diyecek bir şeyim yok. Bir hafta boyunca kafa ütülediler adam as çıkıyor bugün. Bunların laciverti de başka bir versiyonuna sahip. Bırakın şu oyunları da delikanlı gibi aranızda kapışın. Aranızdaki saçma yarış yüzünden diğerlerini ezmekten vazgeçin.

Elimizde Batagov olsaydı maça dair biraz umudum olurdu. Nwakaeme dayandığı kadar belki bir şansımız olur.

Bu ülkenin rezalet futbol iklimine daha diyecek bir şeyim yok. Bir hafta boyunca kafa ütülediler adam as çıkıyor bugün. Bunların laciverti de başka bir versiyonuna sahip. Bırakın şu oyunları da delikanlı gibi aranızda kapışın. Aranızdaki saçma yarış yüzünden diğerlerini ezmekten vazgeçin.

Elimizde Batagov olsaydı maça dair biraz umudum olurdu. Nwakaeme dayandığı kadar belki bir şansımız olur.
Adamın kariyeri bitebilirdi. Sakatlanmadı diye gerekli tepki gösterilmese bugün de birisi çıkıp tekmeyi basar ayağına.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Yunus’un nefis pasında Mertens’in golüyle 1-0 öndeyiz.

Ben çok fazla kötü TS kadrosu gördüm ama böyle ruhsuzunu görmedim. Şu adamları her gördüğümde bir nefret duyuyorum. Geri dörtlüsü evlere şenlik. Büyük bir rezalet yaşanabilir.

Golümüzden sonra Trabzon fena bastırdı ve golü buldu.

Durum 1-1. Ozan Tufan, Trabzonspor formasıyla ilk golünü Galatasaray’a karşı attı.

• Beğendim
Ozan, son 10 yılda en beğendiğim türk futbolcu. Yeteneğini hiç etmek için elinden geleni yapmaya istikrarlı bir şekilde devam ediyor.