Galatasaray 1-0 Liverpool | UEFA Şampiyonlar Ligi 25-26 Sezonu | 2. Hafta Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Liverpool'u ağırlayacak. Galatasaray, Liverpool ile daha önce Avrupa kupalarında 2 kez eşleşti ve 4 müsabakaya çıktı. Bu maçlarda taraflar birer galibiyet alırken, 2 karşılaşma ise berabere bitti.

Rams Park'ta oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak. Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Galatasaray: Uğurcan, Singo, Sanchez, Abdulkerim, Jakobs, Torreira, İlkay, Lemina, Barış, Yunus, Osimhen.

Liverpool: Alisson, Frimpong, Konate, Van Dijk, Kerkez, Szoboszlai, Gravenberch, Jones, Wirtz, Gakpo, Ekitike

Reactions: Royal_Highness
Yunus çok iyi pas attı ama Barış harcadı net pozisyonu.

Reactions: Royal_Highness
Liverpool güven vermiyor.

Liverpool net pozisyonu kaçırdı, sonrasında Barış penaltıyı kazandırdı ve Osimhen attı. İnşallah senaryo geçenki maç gibi olmaz.

galata balı devrede. bakalım bal nereye kadar götürecek.

GS'nin Osimhen dışındaki yapatacağı şey Barış'ı defans arkasına koşturmak olacaktı. Herif tuttu karşısına Szoboszlai koymuş. Yani fersah fersah iyi kadrolarla bu sapıklıklar hiç çekilmiyor.

Reactions: TenTen
İkinci yarı biz yorulacaz, Bayern maçındaki gibi bir senaryo olmaz umarım. Salah falan oyuna girecek daha. Lemina’nın sarı kartı da sıkıntı. İşimiz zor, Allah yardımcımız olsun.

Liverpool rezil bir kadro planlaması yapmış. Bu kadro ile çok bir şey yapamazlar. Şu saçma Szoboszlai'yi bek yapma kararını veren kişi acilen kovsunlar. Jones çıkıp Salah girmeli. Frimpong beke Szoboszlai ortaya. Isak'da bal yapmayan arılar Ekitike veya Wirtz'in yerine oyuna.

GS bir şey yapmıyor. Topun arkasında da duramıyor. Barış yaparsa bir şey yapar. Bir tane yerlerse peşi çabuk gelir.

Reactions: TenTen
İkinci yarı biz yorulacaz, Bayern maçındaki gibi bir senaryo olmaz umarım. Salah falan oyuna girecek daha. Lemina’nın sarı kartı da sıkıntı. İşimiz zor, Allah yardımcımız olsun.
Ben Galatasaray’ı anlamıyorum güçsüz takımlara kötü savunma Dev takımlara karşı sağlam savunma @Bully

Reactions: Bully
Kel olan adama selamlarımı gönderiyorum.
Skor'u alamazsa Galatasaray, Okan Buruğun kafa ütüleyici ilk 45 yorumları seri bir şekilde gelecek. Daraldım şimdiden yemin ederim.

Reactions: mesmeso