Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 25. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,228
Puanı
1,060
Süper Ligin 25. haftası dev derbiye sahneye oluyor.

Lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe Rams Park'ta karşı karşıya gelecek.

20.00'da başlayacak bu mücadele ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
Okan maça 1 puan almak için çıkacaktır. 1 puan onu üzmez. 3 puan ise ciddi nefes aldırır hatta şampiyonluğu kısmen ilan etmiş olur. Mağlubiyette şampiyon olsa bile sezon sonu gider. FB kazanırsa onların şampiyon olacağını düşünüyorum.

İyi olan hoca kendi evinden 1 puanla rahat çıkar. Fenerbahçe şu anda uzay takımı değil. Defoları var. Okan kendini yeniden kanıtlamalı.

Bizim için saldır Fenerbahçeeee

Çevremde bulunan bütün Galatasaray arkadaşlarım kılıflarını şimdiden hazırlamış, olası yenilgileri durumunda bahane hazır, 'hakem Acunun arkadaşı, kendi istedikleri hakem maçı yönetti'

Galatasaray kazanır dedim ama muhtemelen
bu akşamki derbi berabere bitecek.

Not: 💛❤️

Son düzenleme:
Rabbim bizi bu pazartesi akşamında bol kaostan, kavgadan, kırmızı kartlardan, kafalardan, tekmelerden mahrum bırakma yarabbi.

Çıkan kadrolara bakılırsa GS yener gibi duruyor. FB yanlış GS'de yanlışlıkla doğru kadro çıkarmış. GS kağıt üzerinde iyi görünüyor ama orada da şöyle bir sıkıntı var klasik 10 numarasız üç tane 8'e yakın orta sahadan çok kötü oyunlarda çıkabiliyor. Böyle maçlarda sürpriz oyuncular parlar benim de gözüm Kostic'te olacak.

%51 Fenerbahçe daha iyi buldum ilk yarı için
Galatasarayda biraz panik var sanırım (işimize gelir)
Okanın Avrupada adını vermediği Leminaları tek dikkatimi çeken oyuncuları oldu
Fred iyi değil, Ambrabat iyi olur.
Symanzkiye de çiroz eziliyor, Maximem iyi gelir

Özellikle Galatasaray da kendini sürekli yerlere yuvarlamalar yok hakemden kaynaklı olsa gerek.

Dengeli gidiyor maç
Bakalım ikinci yarı neler olacak.

Şu hakemden daha fazla yok mu ya? Hasret kalmışız böyle hakem yönetimine.

Tüm oyuncular 60 gibi perte çıkar. Hakem maçı kesmediğinden bu tempoyu bir tek Lemina falan kaldırabilir. Lemina ve Yusuf maçın iki güzel şeyi. Onun haricinde ne oynanıyor kimse bilmiyor.

Yapma böyle şimdi, Acunun arkadaşı ı diye 1 aydır Galatasaraylıları dinliyorum zaten. Adam gerçekten maçı yönetiyor.
------

Vay be.. Galatasaray Ve Fenerbahçe maç yapıyor... Konuda yorum bile yok.

Leş bir ilk yarıydı, iki takım da fazlasıyla etkisiz. Geçen seneki senaryo yaşanmaz umarım.

Lemina dışında kimseyi beğenmedim Galatasaray’da.

Başlık değişmediğine göre daha 0-0

Yeğenim evde olsaydı maça maruz kalırdım. Böyle iyi. İzlemeden takımıma faydam dokunur inşallah

Hakem hakikaten iyi yönetiyor. Bravo gerçekten.

Lemina'yı nereden alıp geri getirdi bu Galatasaray, çok iyi maç çıkarıyor.

FB'm inşallah yener.

İkinci yarı bariz Fenerbahçe üstündü.
Okan Buruk kendi sahasında beraberlik için geldiğini belli etti zaten

Bence Fenerbahçe Galatasaray dan daha iyi.

90 değil 990 dakika oynansa yine 0-0 bitecek bir maçtı. Ruhsuz, keyif vermeyen, ortada geçen bir derbiydi.

Hakem yönetimi iyiydi, ara ara yabancı hakemlere bu şekilde görev verilebilir.

Lemina bizim orta sahayı âdeta perişan etti.

Okan Buruk istediğini aldı, beraberlik için oynadığı bariz belliydi.

Reactions: Royal_Highness
Bu ne rezil bir maçtı ya? Bu mu dünya derbisi? Bu kadar balon bir rekabet olamaz. Bunların "lige biz marka değeri katıyoruz" demesi tamamen zırva. Cumartesi günü Samsun-Rize maçı daha heyecanlıydı. Asıl derbi oydu.