Ben dayanamayıp üye olup dün gece Metot dizisini izledim. Bu platformlar beni bitiriyorrÜcretliye geçmesi ile uygulamanın ara yüzü de değişmiş, keşke bu değişikliği başından yapsalardı. Daha kullanışlı bir hal almış.
Evet 24 tl doğruYeni arayüzü eskisine göre daha kullanışlı ve güzel olmuş. Bu arada ücrete 23.99 TL diyor bende.
Evet 24 tl doğruYeni arayüzü eskisine göre daha kullanışlı ve güzel olmuş. Bu arada ücrete 23.99 TL diyor bende.
Doğrusunu söylemek gerekirse Senkron ve Metot için üye olmayı düşündüm, ama 24TL cidden fazla iki dizi için. Eğer BAÇ'da ücretli olursa o zaman anca veririm.Ben dayanamayıp üye olup dün gece Metot dizisini izledim. Bu platformlar beni bitiriyorr![]()
Ya bir kaç 1 saate yakın süresi olan yabancı dizi de gelmiş ama onları daha izlemesim. Bu arada Metot gerçekten başarılı bir iş olmuş. Cebimde Ki Yabancı gibi enteresan bor dünyası var. Tabi içeriklerin çok çok artması lazım.Doğrusunu söylemek gerekirse Senkron ve Metot için üye olmayı düşündüm, ama 24TL cidden fazla iki dizi için. Eğer BAÇ'da ücretli olursa o zaman anca veririm.
Yabancı diziler pek ilgimi çekmiyor, ama Metot'u izleyip övenler baya bir var. Twitter'da gördüm yorumlarını, daha da merak ettim.Ya bir kaç 1 saate yakın süresi olan yabancı dizi de gelmiş ama onları daha izlemesim. Bu arada Metot gerçekten başarılı bir iş olmuş. Cebimde Ki Yabancı gibi enteresan bor dünyası var. Tabi içeriklerin çok çok artması lazım.
Bu gün de Senkron izleyeceğim umarım o da aynı kalitede güzel olur. Paralel evreni anlatıyor.Yabancı diziler pek ilgimi çekmiyor, ama Metot'u izleyip övenler baya bir var. Twitter'da gördüm yorumlarını, daha da merak ettim.![]()
İki dizinin de yorum konusu var, izledikten sonra yorumunu yaparsın oraya.Bu gün de Senkron izleyeceğim umarım o da aynı kalitede güzel olur. Paralel evreni anlatıyor.
Tamamdır. Umarım yine Özcan Deniz'in olan Öteki Taraf filmi gibi şaşırtmayı başarır beni.İki dizinin de yorum konusu var, izledikten sonra yorumunu yaparsın oraya.Merak ettim bende.
![]()
Bu gün başlıyorum diziye en geç yarın yorumlamış olurum.İki dizinin de yorum konusu var, izledikten sonra yorumunu yaparsın oraya.Merak ettim bende.
![]()