Gagua başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
search

1.bölüm
Necmi ve Nazlı bodrumda otururken bilinmeyen çok uzak bir gezegende iyilik ve kötülük dünyada savaşıyor
son savaşı kötülük kazanmıştır berat selinayı kalemin içine hapsedip uzaya fırlatır
Uzaya fırlatmadan önce elçin hürrem nigar el ele tutuşup selinay diye üç kere söylemeleri gerekiyor çember oluşturup
necmi gazete okumaya gider üç kızda bodrum kanuni sultan süleyman anadolu lisesinde okur
Nazlı bahceye düşen kalemi alır berat sakın yapma o yalan söylüyor der
nAzlı ve necmi okula doğru giderken silahlı bir mafya kafalarından vurur
amcalarının yanına giden yengesi ve yengesinin kızı beratın doldurmalarıyla çok kötü davranır
kızlara okul müdürü Ayşegülü rüşvet verip kötü davranmalarını sağlar
ama hiç bir umut kalmamışten bir anda kalem havada yazmaya başlar ve çember oluşturup o üç kız selinay diye seslenir üç defa selinay gelir Araba hırsızları Ardayı gördüğünde iş başına düşüp bomba koyar üç kız bombayı görünce hemen selinayı çağırırlar ve bomba imha ekibini bomba yı imha eden hürrem Araba hırsızlarını bağlar okuldan alınan iple
1.BÖLÜMÜN SONU

Son düzenleme:
aaa ilk defa bukadar akıcı anlaşılır birşey olmus selena dizisinide çok izliyordum 🙂🙂
ama senaryoyu bitirirken tam bu sefer bomba yokmuş diyecektim yoruma senaryonun sonunda aaa dedim :F:F