Gaddar - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

FOX'un merakla beklenen iddialı dizisi Gaddar'ın fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Çağatay Ulusoy'u 6 yıl sonra televizyona döndüren dizinin kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Müge Bayramoğlu, Musab Ekici, Neslihan Yeldan ve Deniz Özerman gibi isimler yer alıyor.

Gaddar, yeni yıldan itibaren cuma akşamları FOX'ta!

https://twitter.com/x/status/1734622683587912159

Son düzenleme:
Pek iddialı gelmedi bana. Baṣarılar

izlerim güzel görünüyor.

Çok ilgi çekici duruyor. Büyük bir sürpriz olmazsa hem iddialı başlar hem de tutar gibi gözüküyor. Ben de en azından ilk bölüme şans veririm, beğendim tanıtımı.

Başrolden kaynaklı ve hayt huyt seven bir toplumuz... Tutabilir.

Fragman aşırı iyi. İlk bölüme şans veririm.
------

İstemsizce kadroya baktım bir başla kadın başrol daha var mı diye. Sanki ileride yeni biri daha diziye girer gibi. Uyumlarını izlemeden anlayamayız ama o enerjiyi aldım

Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx
Asla FOX'un kitlesine hitap eden bir dizi değil. Star ve Show olsa tutma ihtimali daha fazla olur derdim.

FOX Cumaya koyuyorsa kafayı yemişler. O kadar boş beleş gün varken hepsini cumaya toplamak akıl karı değil.

Benim Cuma günüm boş. Fragman iyi görünüyor. Ama Sümeyye'yi pek sevemiyorum. Ancak onun sahnelerini atlayıp 3 bölüm şans vermeyi düşünmeye başladım. İyi giderse devam ederim. Sümeyye harici kadroya denecek bir şey yok zaten.

Icerde 2olmus bu 😅

Kizilcik serberti kadin isi oldugu icin etkilenmez

Yali Capkini dusunsun genc kitle Gaddarin gelisiyle kayicaktir Yali Capkini 3-4 reyting kaybedecekdir