- Reaksiyon puanı
- 10,202
- Puanı
- 1,060
Tüm hayatını ofise ayırıp sonunda müdür olan ofis çalışanı ekibi tüm gün ofis kurallarıyla boğuyor
Son düzenleme:
Evet Haluk'um. Eskiden çalıştığım iş yerinde birisi böyleydi. Pandemi döneminde birden finans bölümünün başına getirdiler. Bir günde değişti. Saçma sapan kurallar uygulamaya başladı, her şeyimize karışıyordu. Sonradan da ne yapsak raporlayıp şirket sahibine gönderiyordu. En son bıktık, ben direkt şirket sahibine şikayete gittim. Adam bana "o olmasa sen o maaşa onun yaptığı tüm işleri yapacak mısın" dedi, hayır dedim. Düşündüm, haklıydı kovmamakta. Gerçekten insanüstü mesaiyle çalışıyordu ve neredeyse hepimizden daha az maaş alıyordu.@S.G.A.T. skeç çok iyi olmuş. Böyle tipler var ve çoğu aşırı soğuk tip.İnsan sevemiyor böyle tipleri.
![]()
Aaa son 3 cümleye çok şaşırdım ve üzüldüm.Evet Haluk'um. Eskiden çalıştığım iş yerinde birisi böyleydi. Pandemi döneminde birden finans bölümünün başına getirdiler. Bir günde değişti. Saçma sapan kurallar uygulamaya başladı, her şeyimize karışıyordu. Sonradan da ne yapsak raporlayıp şirket sahibine gönderiyordu. En son bıktık, ben direkt şirket sahibine şikayete gittim. Adam bana "o olmasa sen o maaşa onun yaptığı tüm işleri yapacak mısın" dedi, hayır dedim. Düşündüm, haklıydı kovmamakta. Gerçekten insanüstü mesaiyle çalışıyordu ve neredeyse hepimizden daha az maaş alıyordu.
Sonradan öğrendik meğersem yeni evliymiş. Eşi zorbalıyormuş, cahilsin falan diye. O da özel hayatında yaşayamadığı hükümranlığı suni olarak bizim üzerimizde yapmaya çalışıyormuş.![]()
Ben 2021`de ayrıldım oradan. O şirket de bir sene sonra kapandı zaten. En son ofiste yalnız kaldığı için öğrencileri stajyer olarak işe alıp onlara patronculuk oynadığını duymuştum.Aaa son 3 cümleye çok şaşırdım ve üzüldüm.Şimdi nasıl durumun işte?