Güzel Günler'in Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu! İlk Tanıtım Bu Akşam!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TMC Film imzalı merakla beklenen 'Güzel Günler' dizisinin yayınlanacağı kanal netleşti.

Yönetmenliğini Osman Taşçı'nın üstlendiği, kadrosunda; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Zeynep Çamcı, Oya İloğulları, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler'in yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

İlk olarak TRT 1'de yayınlanacağı söylenilen, daha sonra Star TV'de yayınlanacağı konuşulan dizi Show TV'de ekrana gelecek. Senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı dizinin ilk tanıtımı ise bu akşam izleyici ile buluşacak.

Güzel Günler, yakında Show TV'de!
https://twitter.com/x/status/1583098209764679680

Show un Pazar dizisi de geldi

Gecenin Ucunda düştüğü için Show kaptı diye yorumladım.

Bence babayı pazara alıp bunu salıya alabilir atv dizisi malum düşüş yaşıyor show bunu fırsata çevirse keşke

TMC'yle arası iyi olduğu için Star kesin derken Show'u görünce şok geçirdim çünkü normalde aynı sezon içinde bu kadar çok dizi yapmayan bir kanal olduğu için pek ihtimal vermemiştim. 😱 Hatta bir ara FOX'ta olabilir diye de endişelenmiştim ama neyse ki korktuğum başıma gelmedi. En azından dizilerine özenli yaklaşan bir kanalda yayınlanacak. Uzun zamandır çekildiği için kanal işi netleşir netleşmez fragmanın çıkacağını da tahmin etmiştim. Herkes için hayırlısı olsun.

Show TV'ye pek ihtimal vermiyordum. 😱