Güzel Günler - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin TMC Film imzalı yeni dizisi 'Güzel Günler'in merakla beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Osman Taşçı'nın, senaristliğini Selin Tunç'un üstlendiği dizi; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler gibi isimleri bir araya getiriyor.

Güzel Günler, yakında Show TV'de başlıyor!
https://twitter.com/x/status/1583141000876171265

güzel aile dizisne benziyorda.umarım kalkmaz

Reactions: cookies
Aramızda Kalsın havası aldım diziden fazlasıyla. Umarım tutar.

Benim beklentim çok yüksekti amma karmaşık ve özensiz bir fragman geldi. Kullanılan sahneler iyi değil.
İlk bölümü görmek lazım.

Reactions: Jonsnow
Çok güzel olmuş umarım tutar

10 sene sonra Binnur Kaya yeniden Show'da görmek ne güzel

Reactions: 12.Adam
Tanıtım tam TOTAL'lik. Tutma şansı var dizinin. Ama şans vermem internetten.

Aaa bu resmen Aramızda Kalsın çakması. 😱

Binnur Kaya=Hüsne
Miras=Emanet

Muhtemelen çok fazla çekim yaptıkları için biraz oradan biraz buradan kafası olmuş (yine de genel olarak derdini anlatmış bence) ama bu haliyle de yeterince keyifli ve samimi görünüyor. Özellikle Binnur Kaya-Ecem Erkek sahneleri harika olacak gibi.
Üç kız kardeş aksıyla Canım Ailem'i, miras ve nişan kıyafetini giyme sahnesiyle Aramızda Kalsın'ı hatırlatıyor ama iki diziyi de çok seven biri olarak eskileri hatırlatacak daha fazla detaya da hayır demem.

Gün olarak pazartesi ve pazar dışında alternatif yok ama erkek dizisi kontenjanından Sipahi'nin pazartesi, bu dizinin de komedi olarak hafta sonu olması daha mantıklı görünüyor. Sosyal medyada şimdiden övgüler başlamış bile ve ilk bölüm de güzel çıkarsa tutmaması için hiçbir neden yok.

------

10 sene sonra Binnur Kaya yeniden Show'da görmek ne güzel
Türk Malı'nın sonu iyi olmamıştı umarım bu sefer Show'dan mutlu ayrılır.

Begendim, kesin Pazar günü olur. Keske cumartesi olsa ama
.

Birsen Altuntaş'ın dediğine göre Show TV anlaşmayı Cannes'da yapmış. Biz burada @evyapimibira'dan Türkiye'de yaşanacak gelişmeleri beklerken iş meğer buradan kilometrelerce uzakta görülmüş.

Son düzenleme:
Pazartesi olursa ki lütfen olsun beni de listeye ekle.

Reactions: Aserat
Karmakarışık bi fragman olmuş, ama eğlenceli ve sıcak bi iş olacağı belli. Aramızda Kalsın tadı verecek gibi. Show tv olmasına da sevindim. Merakla bekliyorum. Pazar ya da Pazartesi olacak gibi görünüyor ama Baba'nın gününü değiştirip Salı gününe koyma düşüncesi de oldukça mantıklı.

Kizilcik Serbeti, Güzel Günler, Sipahi bence üç projede tutacak. Hayat Bugün için birsey diyemem 2. bölümden sonra belli olur zaten.