Kanal D Güzel Aşklar Diyarı - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Katılım
2 Ekim 2019
Mesajlar
321
Reaksiyon puanı
295
Puanı
84
Yaş
17
Konum
https://fav10.net/forum/
Web Sitesi
fav10.net
guzel-asklar-diyari-ilk-bolumuyle-bu-aksam-kanal-dde.jpg


Kanal D'nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Medyapım & Boyut Film'in, genel yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün, yönetmenliğini Deniz Koloş'un, senaristliğini Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu'nun üstlendiği yapımın kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik yer alıyor.

Özgürlüğüne düşkün Deniz ve feodal bir ailenin oğlu olan Arhan'ın aşk ve intikamla örülü hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!
 
Bölüm boyunca ne Halil Ergün'ün ne Meltem Cumbul'un ne de başka birinin oyunculuğu geçmedi. Bölümü son dakikalarda Ekin Aksoy sırtlamış tek başına, hastane sahnesi ile başlayan ve konağın odasında devam eden sahne ile. Bir Sevdadır'da belliydi dram potansiyeli olduğu ama bu kadar beklemiyordum, ilerleyen yıllarda kendisini çok konuşuruz. :bhr:
 
İlk bölümü dün gece internetten izledim. Çok klişedi idi evet ama Halil Ergün ve Meltem Cumbul hatrına izledim. İzletiyor kendini. Bozmazsa internetten izlemeye devam ederim. 2. Bölüm'ü ile 4'e yükselir gibi. @Angelica
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica