eğer iğrenc şeyler varsa hiç bana gösterme vlla günlerce aklımdan çıkmıyor iştağım kapanıyor@Çiğdem- daha bende korkunçluklar bitmez bugün bir senaryom var yemeğim bittiğimde saat 20 de yada 21 de
organlarımı yemek yaıp satıyorlar ıyyy artık lokantalarda yemek yemicemdün gördüğüm kabusu yazıcam ama fazla korkunç Yine Arka sokaklarda organ bölümü organlarını bağışlayanların organlarını çalıp restauranta satıyorlar diyarbakırda ve oturduğum yerde gaz bombası gaz fişekleri coplar taşlar bunlar birleşince kabus oldu işte
@Çiğdem-
bir bölümdede eskilerden adam lahmacun yapıyordu insanları kesip haha@Çiğdem- bu bölüm dün Arka sokaklarda oldu
Hiç sorma ama ben yaktırtıyor olsaydım sonradan5 dk sonra bıraktırırdım tavuk gibi kızarmazdınızhahahah ohhhhh olsun sana kötülük düşündün bakk fırında yanıyormuşsun inş pide yaparlar senden hahah
Seni metres yapmış hep @destere yüzünden bende yanıyorum sonra eminiyet benide katıyor işin içine
Evimin kadını olayım evde yaapyım deeme de lokantalara çık senorganlarımı yemek yaıp satıyorlar ıyyy artık lokantalarda yemek yemicem
yok vlla yemekleri ben yapıyorumHiç sorma ama ben yaktırtıyor olsaydım sonradan5 dk sonra bıraktırırdım tavuk gibi kızarmazdınız
Seni metres yapmış hep @destere yüzünden bende yanıyorum sonra eminiyet benide katıyor işin içine
Evimin kadını olayım evde yaapyım deeme de lokantalara çık senişte öyle olur
Ben olsam eline maşayla vururdumyok vlla yemekleri ben yapıyorum
ama yanıı okadar çeşit yemek oluyor evde benim aklım dürümcüde pidecide köftecide falan kalıyor kızıyor annem bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?