Güzel Çirkin Final Yapıyor...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Ali Sunal ile Naz Elmas'ın başrollerini üstlendiği dizi pazartesi akşamı final yapıyor.Kanal D diziyi yaz sezonunda başlatmış beklemediği reytingleri alamayınca saatini değiştirmiş şimdi ise yeni sezona girmemizle diziyi bitirme kararı almış.Dizi 13.bölümle pazazrtesi akşamı final yapacak.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    307.3 KB · Hit: 717
Naz Elmas'ı bundan sonra hangi yapımcı alır merak ediyorum.

Maalesef beklediğim bir karardı. Çok güzel bir diziydi ancak reytinge kurban gitti maalesef.
Dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler yaz boyunca bana keyifli Pazartesiler yaşattıkları için.

beklenen bir karardı kanal d de o ka dizi-program var izlenmeyenler gidecek mecbnur

üzüldüm şimdi kaliteli bir yapımdı , kanal d yanlış kararlarım yüzünden bu hale geldi 🙁🙁

Ay tutulması
Bir Ömüt Yetmez
Ustra Kemal
Güzel Çirkin.
Naz Elmas artık yan rollere geçmesi gerektiğini fark etmeli.

bu oyuncular bir dizide oldu mu o dizi biter:
1-naz elmas /ya iyi proje yok yada iyi proje gelmiyor bu bayana ama arka arkaya 4 dizi final!
2-zafer algoz / bir dizisi 40 bolum surse evinde parti verecek adam, son umududa berendi ama olmadi!
3-burcu kara / iyi oyuncu ama hep herkesin bu iddiali dizi dedigi ama ilk bolum sikan dizilere dahil olur.
4-kenan ece / iyi oyuncu ama her projeye evet der iyi/kotu duşunmez final geceside sokakda alkolu resimler gelir.
5-tuba unsal / iyi dizilerde oynadi ama iyi yapimci/senaristler anlar izliyiciyi yordugunu hemen kapi onune koyar.
6-kivanç kasabali / bu oyuncu 40 yok 13 bolume bile hasret kaldi ya kotu dizi yada iyi dizi ama yapimci sevmedi.
7-.......
NOTE: genc yaşta ben oyuncu olucam dedirler ama para getiren başka bir meslekleride yok / okul durumuda belli yani parasizliktan her yapimciya kapilari açik .

Beklenen bir gelişme final yapması

Dogru bir karar en azindan yayindan kaldirilmiyor final yapiyor

kanal d çok bile dayandı bu diziye nede olsa arka sokakların hatırı vardı ama o da yetmedi

Başlamadan tahmin ettiğim dizilerden biriydi bitmesi şaşırtmadı.

Erler filmin ilk A/B dizisi olarak tarihe geçti.

Naz Elmas kötü dizi tercihleri yapıyor maalesef..

Maalesef beklediğim bir karardı. Çok güzel bir diziydi ancak reytinge kurban gitti maalesef.
Dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler yaz boyunca bana keyifli Pazartesiler yaşattıkları için.

+1
Bence kurgu olarak iyi düşünülmüştü. Emeklerine sağlık.

Naz Elmas bi kurşun döktürsün.

Naz Elmas kötü dizi tercihleri yapıyor maalesef..

Dizi tercihinde sıkıntı yok bence Ay Tutulması iyi reyting alıyordu Star bitirdi, bu dizi genel olarak iyiydi ama yanlış tercihler dizinin sonunu getirdi.