Güzel Çirkin Final Yapıyor...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Ali Sunal ile Naz Elmas'ın başrollerini üstlendiği dizi pazartesi akşamı final yapıyor.Kanal D diziyi yaz sezonunda başlatmış beklemediği reytingleri alamayınca saatini değiştirmiş şimdi ise yeni sezona girmemizle diziyi bitirme kararı almış.Dizi 13.bölümle pazazrtesi akşamı final yapacak.
image.jpg

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    307.3 KB · Hit: 717
Maalesef beklediğim bir karardı. Çok güzel bir diziydi ancak reytinge kurban gitti maalesef. :( Dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler yaz boyunca bana keyifli Pazartesiler yaşattıkları için.

beklenen bir karardı kanal d de o ka dizi-program var izlenmeyenler gidecek mecbnur

Ay tutulması
Bir Ömüt Yetmez
Ustra Kemal
Güzel Çirkin.
Naz Elmas artık yan rollere geçmesi gerektiğini fark etmeli.

bu oyuncular bir dizide oldu mu o dizi biter:
1-naz elmas /ya iyi proje yok yada iyi proje gelmiyor bu bayana ama arka arkaya 4 dizi final!
2-zafer algoz / bir dizisi 40 bolum surse evinde parti verecek adam, son umududa berendi ama olmadi!
3-burcu kara / iyi oyuncu ama hep herkesin bu iddiali dizi dedigi ama ilk bolum sikan dizilere dahil olur.
4-kenan ece / iyi oyuncu ama her projeye evet der iyi/kotu duşunmez final geceside sokakda alkolu resimler gelir.
5-tuba unsal / iyi dizilerde oynadi ama iyi yapimci/senaristler anlar izliyiciyi yordugunu hemen kapi onune koyar.
6-kivanç kasabali / bu oyuncu 40 yok 13 bolume bile hasret kaldi ya kotu dizi yada iyi dizi ama yapimci sevmedi.
7-.......
NOTE: genc yaşta ben oyuncu olucam dedirler ama para getiren başka bir meslekleride yok / okul durumuda belli yani parasizliktan her yapimciya kapilari açik .

kanal d çok bile dayandı bu diziye nede olsa arka sokakların hatırı vardı ama o da yetmedi

Maalesef beklediğim bir karardı. Çok güzel bir diziydi ancak reytinge kurban gitti maalesef. :( Dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler yaz boyunca bana keyifli Pazartesiler yaşattıkları için.

+1
Bence kurgu olarak iyi düşünülmüştü. Emeklerine sağlık.