Güzel Çirkin 9. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Resimleri

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
6gM1avKOdK9gOKozmMtPBJ9n.jpg

FRAGMAN

ÖZET

MURAT NAZLI VE ŞENOL BİR CİNAYETİ ARAŞTIRMAYA BAŞLIYOR!

Murat Nazlı ve Şenol bir cinayeti çözmek için araştırmalara başlıyor. Vicdanı yakasını bırakmayan Murat kendisinin ve Şenol’un hayatını tehlikeye atacak kararlar alır. Kemal’in ölümüyle iyice çıkmaza giren Murat ve Şenol girdikleri yolda vicdanlarıyla beraber emin adımlarla ilerlemeye devam ederler. Bulaştıkları yeni hayattan artık hiçbir şekilde sıyrılamayacaklarını anlayan ikili yeni bir serüvenin içine düşer. Bunlar olurken genç manken cinayeti için kolları sıvayan Murat Nazlı ve Şenol üçlüsü çözüme ulaşmalarıyla kendilerini ikinci bir cinayetin içinde bulur. Büyük şok yaratan ikinci cinayetten Serdar da nasibini alır.

RESİMLER

zZUhcN3PDd15MZtamI4F76i2.jpg

2uoBoTMij7MJzNDhjyk9ehoI.jpg

LCDDRb2Rm4854uzkDAEaB9F8.jpg

B5ASKBiGhrFJyAKS8iCzFRCF.jpg

1lDJdoeerOVrPYzfO3Fh8zgK.jpg

fZsJ7cMegVENTYJtMTOEBmvE.jpg

vV7TvOctBPdhGUr4JaRsoRSn.jpg

2v72z1JkOAp9TIVEz4kPkzcJ.jpg

DtfjFZoGzbE6A7odcA49KYe4.jpg

Yine güzel bir bölüm olacağı kesin. Merakla bekliyorum. :)

007At post: 1424757' Alıntı:
Ama açıklamayacaklar ne olup ne bittiğini.Açıklasalar daha iyi olurdu.

Evet ya hep bir şekilde kurtuluyorlar. Ne zaman cezalarını çekecek bunlar. :)

Aynen öyle bir fahişe için bu durumlara da düşülmez ki. Kemal'in ölümüne üzüldüm. :( Bende şok etkisi yaptı. Niye bu kadar erken ayrıldı ki diziden?
Bence Kemal rolünün hakkını veremeden gitti.Ben onun oyunculuğunu beğeniyordum.Fakat masasına çok yapışmıştı.Zannedersin polis memuru,Komiser değil.

Murat, Şenol yüzünden hayatını değiştirmeye devam ediyor. Murat'ın yaptığı iyi bir davranış ama hayatını çok değiştirdi. Şenol, Murat'ın değerini iyi bilmeli yani. Şenol, Lena diye diye ayakta uyuyor hâlâ. Uyandığında çok geç olacak. Kemâl karakteri iyiydi aslında, renk katıyordu diziye. Murat ile Şenol yüzünden artık yok. Bu kez olay Nazlı'nın sevgilisi Serdar'a patlıyor. İyi bir bölüm olacak.

007At post: 1424767' Alıntı:
Bence Kemal rolünün hakkını veremeden gitti.Ben onun oyunculuğunu beğeniyordum.Fakat masasına çok yapışmıştı.Zannedersin polis memuruKomiser değil.
Kemal yerine bir oyuncu katılmalı o zaman. Demek ki sözleşmesi bu kadardı ki ayrılmış..

Forum İstatistikleri

Konular
176,476
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto