Güven Hokna'dan Gökçe Bahadır Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,695
Puanı
1,061
Kanaltürk'ün sevilen programı 2. Sayfa'ya katılan Güven Hokna, programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in üstlendiği programa katılan Güven Hokna, 5 yıl boyunca Yaprak Dökümü'nde kızı Leyla'yı oynayan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır ile ilgili fikirlerini söyledi ve şöyle konuştu:
Hokna'nın Bahadır hakkında yaptığı açıklamalar, sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Huzur Sokağı'nda beynini yıkamışlar bunun.

Bence gayet başarılı bir oyuncu. Aramızda Kalsın dizisinde ki performansını da tebrik ederim. Güven hanım ayıp etmiş.

@Çiğdem- Güven Hokna senin uzaktan akraban olabilirmi 😱 😱
Gökçe Kayıp sehirdede aramizda kalsindada super yani

KAYIP ŞEHİR gelmiş geçmiş en iyi dizilerden birisidir. Gökçe Bahadır o kadar güzel rolünü yaptı ki, tüm sosyal medya reytingler sallanıyordu. Rolünün üstünden çok iyi geldi ve hakkını verdi. Giydiği kıyafetler, laflar falan hepsi güzeldi. 'Değer mi lan değer mi?' hiç unutamadığım ve en güzel söylediği sözüdür benim için.
İlker Kaleli ile çok yakıştığını ve diziyi birlikte kurtardıklarını söylemeden geçmiyim.

Güven Hokna'ya hiç bir şekilde katılmıyorum!!

Bence de saçma bir açıklama olmuş, Gökçe Bahadır kesinlikle kaliteli bir oyuncu. Her dizisinde de harikalar yaratıyor. Güven Hokna bunadığı ve gündem delisi olduğu için ağzından öyle şeyler çıkmış işte...

Aradan 5 yıl gecmis kadın daha yeni bunu açıkliyor kesinlikle gündeme gelme çabası var kadında

Saçmalamış Güven Hokna. Gökçe Bahadır şuan için Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularından biri. Kayıp Şehir'de olan performansına kimse laf edemez. O role bürünmek her babayiğidin harcı değildir nokta.

Güven Hokna ayıp etmiş,Gökçe Bahadır çok başarılı bir oyuncu,çok kaliteli oyuncu,Güven Hokna'nın yaptığı açıklsmalar çok saçma Gündemde kalmak için yapmıs bence.

Guven Hoknanin nerdeyse tum dizileri tuttu.Zerde,Yaprak dokumu,Huzur sokagi.Kendisi begendigim oyuncu ama bu aciklamayi yapmamaliydi

en son işi tuttu

güven hokka ya ne gündeme gelecek kadıdaki peformans kimde var
İlk sezonunda birinci olsa da reytingleri çok da muhteşem değildi. Yine de kanala yettiğinden devam etti. Sonra gelen güçlü rakipler nedeniyle düştü ve Nisan'da sona erdi....

Ben dün görmüştüm ama fırsat bulup açamadım. Aklıma iki şey geldi.
Böyle usta bir oyuncunun ne amaçla bunu söyleyebileceğini düşündüm ve bir cevap bulamadım o nedenle Gökçe başka şeyler karıştırmış olabilir özel hayatında ama bu bizi ilgilendirmez.
2.si ise haksız bulmaz. Dizi çok başarılı Gökçe'de çok iyiydi. Haksız yere yüklendi gibi.

Bence de kadının özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, ne yaptıysa yapmış. Ama niye bunun için oyunculuğuna saldırdığını anlayamadım. Kayıp Şehir ve Aramızda Kalsın'da muhteşem(di) çünkü...

Ama çok usta bir oyuncu direk yabanada atılacak biri değil. Tabi özel hayatı ile ilgili ise dediğim ve dediğin gibi kimseyi ilgilendirmez.